TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ile ücretsiz düzenlediği üniversiteye hazırlık kursunda eğitim gören öğrencilere, içerisinde soru bankası, testler ve deneme sınavlarının bulunduğu Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LGS) kitap setleri dağıtıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, öğrencilere kitap setlerinin Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Taşan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel'in katılımlarıyla dağıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, Seyfullah Kınalı'nın da şu ifadelerine yer verildi:

"Paydaşlarımızla ücretsiz olarak düzenlediğimiz hazırlık kursları ile geleceğimizin teminatı öğrencilerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisindeyiz. Sizden planlı ve programlı çalışmanızı, öğretmenleriniz ile anne ve babalarınızın sözünden çıkmamanızı istiyorum. Dershanede sihirli bir değnek yok. Her şey sizlerin çok çalışmanıza bağlı. Azimli çalıştıktan sonra hayalinizdeki bölümleri kazanacağınıza inanıyorum. Bizde imkanlarımız ölçüsünde sizlere her türlü imkanı sağlamayı sürdüreceğiz. Burada görev yapan öğretmen arkadaşlara ve idarecilere, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına teşekkürlerimi sunuyorum."