İstanbul Okmeydanı’ndaki olaylarda parça tesirli el yapımı bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz’ın cenazesi toprağa verildi.
Okmeydanı’ndaki olaylarda parça tesirli el yapımı bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden 42 yaşındaki Ayhan Yılmaz’ın cenazesi sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Kağıthane Berat Camisi’ne getirildi. Törene Ayhan Yılmaz’ın ağabeyi Ahmet Yılmaz, kardeşleri Ali ve Hüseyin Yılmaz, kız kardeşi ve mahalle sakinleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz’ın cenazesi Yeni Ayazağa Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.
Mahalle sakinlerinden Özcan Durdu, “Meczup bir insandı, kimseyle konuşmazdı ve çok sakin bir insandı. Sadece oraya seyretmeye gitmişti. Biz onu meczup olarak biliyoruz. Orada olaylar var diye meraktan izlemeye gitmiş” dedi.

"MİSKETLERİ TOPLAYIP POLİSE VERMİŞ"
Mahalle sakini Adnan Kurt, “Orada atılan misketleri toplayıp polise vermek istemiş. O esnada atılan bomba patlamış ve ağır yaralanmış. Sonra hayatını kaybetti” diye konuştu.
İbrahim Hasoğlu ise, “Kendi halinde iyi ve sakin bir arkadaşımızdı. Askerliği yaptığı sırada yanındaki bir arkadaşı şehit olunca o bundan çok etkilenmiş ve biraz akli dengesini yitirmişti. Allah rahmet eylesin” dedi.
(İHA)