ARTVİN (AA) - Artvin Ormanspor Kulübü, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Borçka Anbarlı Yatılı Bölge Okulu (YBO) öğrencilerine sportif malzeme ve çocuk dergisi dağıttı.

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan dağıtım törenine, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahir Kaya, Anbarlı YBO Müdürü Mümtaz Bağcıoğlu, Borçka Orman İşletme Müdürlüğü Merkez Şefi Semra Selçuk, Balcı Orman İşletme Şefi Çetin Yılmaz ve orman muhafaza memurları Adnan Yazıcı ve Mustafa Aslan katıldı.

Okul müdürü Mümtaz Bağcıoğlu, yaptığı konuşmada, Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz, hediye edilen bu spor malzemeleri sayesinde hem enerjilerini atacak hem de derslerine daha verimli çalışma imkanı bulacaklar" dedi.

Borçka Orman İşletme Müdürlüğü Merkez Şefi Semra Selçuk ve Balcı Orman İşletme Şefi Çetin Yılmaz da gençlerin sporla iç içe yetişmeleri için "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında böyle bir etkinliğe vesile olduklarını belirterek, "Bunun yanında derslerimize çok iyi çalışalım, kitabımızı okuyalım ama sporu, sportif oyunlarımızı ihmal etmeyelim. Çocukluğunuzu sosyal ve kültürel faaliyetlerle geçirin ki ileriki zamanlarınızda verimli ve ülkemize katkısı olan bireyler olarak yetişin. Tüm öğrencilerimize derslerinde ve öğrenim hayatlarında başarılar diliyor, sizleri yetiştiren öğretmenlerimize, ailelerinize ve okul idaresine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerin yararlanması için voleybol, basketbol, futbol topları, masa tenisi ve satranç takımları ile tüm öğrencilere Sincap Çocuk Dergisi dağıtıldı.