Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, kaza sonrası vatandaşların tepkisi ise amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Limonlu beldesinde meydana geldi. Mersin-Antalya D-400 karayolu üzerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle trafiğin tek şeritten sağlandığı noktada, Silifke istikametine doğru seyreden Şuayip K. yönetimindeki 33 KGZ 04 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Şahin Nuyan'a (60) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 35 metre savrulan yaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Fazlı Yılmaz da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, kaza sonrası vatandaşların yolun yapım çalışmalarına gösterdikleri tepkiler ise amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Güvenlik güçleri soğukkanlılıkla sinirli vatandaşları yatıştırırken, savcılığın incelemesinin ardından Şahin Nuyan’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.