Artık baklava çeşitleri geleneksel formu korunacak şekilde farklı görünümlerde de tüketime sunuluyor. Peki, bu eşsiz lezzeti sofranıza kazandırmak için pastaneler arasında mekik dokumanız mı gerekiyor?

Elbette hayır! İnternetten online olarak sipariş vererek artık bu eşsiz lezzetin kapınıza kadar gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Üstelik baklava şerbeti de dahil olmak üzere en taze haliyle adresinize geliyor ve gönül rahatlığı ile tüketebiliyorsunuz. Misafirlerinize de rahatlıkla ikram edebileceğiniz baklavalar içerdiği yoğun Antep fıstığı ile besleyici bir özellik de kazanıyor. İnternetten baklava siparişi vermek artık bir trende dönüştü.

Baklava Neden İnternetten Alınıyor?

Elbette baklava türleri her şehirde pastanelerden temin edilebilir. Ancak Gaziantep baklavasının lezzeti hiç birinde yok. Bu yüzden insanlar artık her gıdayı yöresinden temin etmek için rotasını internete çeviriyor. Baklava da bunlardan biri! Online olarak sipariş verildiğinde çok daha makul fiyatların geçerli olduğunu da unutmamak lazım! Tüm ürünler gibi baklava fiyatları da internetten alındığında daha ucuz. Ayrıca en taze ve en doğal Antep fıstıklarının kullanılması da bir diğer özellik olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunları bir arada düşündüğünüzde elbette internetten, yöresinden evinize gelecek şekilde sipariş vererek baklava almak daha cazip bir seçeneğe dönüşüyor.

Bu arada pek çok farklı baklava çeşitlerinin karışık bir paket olarak temin edilmesi gibi cazip bir seçenekten daha söz edelim. Hepsinden tatmak isteyenler siparişini karışık baklava paketlerinden yana kullanıyor. Bu sayede göze de hitap eden bir sunum yapabiliyorlar. Kuru baklava herkesin bildiği klasik baklavadır. Beraberinde fıstıklı baklava da karışık paketlere ekleniyor. Ayrıca havuç dilimi baklava çeşitlerinin de eklendiği karışık paket seçenekleri de bulunuyor. Özel kare baklava çeşitlerinin de bu pakete eşlik etmesi ile birlikte ortaya adeta bir lezzet şöleni çıkıyor.

Özel Günlerde Tepsi Baklava Siparişi Verin!

Siz de bu trendi takip ederek Gaziantep baklavasının tek tıkla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Hatta özel davetlerinizde ya da bayramlarda tepsi baklava siparişi de verebilirsiniz. Evde hazırlanan baklavalarda bu lezzeti yakalayamadığınızı siz de biliyorsunuz. O yüzden konuklarınıza özel davetlerinizde bir lezzet şöleni sunmayı tercih edebilirsiniz. Hatta baklava çeşitlerinin tümü için tepsi siparişi kabul eden siteler var.

Ancak bu siteler arasında en çok tercih edilen Şaşı Gurme oluyor. Sadece taze ve doğal malzemeleri kullanıyor olması, baklavayı adrese çok kısa sürede ulaştırması, hepsinden önemlisi kuru baklava da dahil tüm baklavaların Gaziantep’te ustaları tarafından yapılmış olması, tercihlerin Sasigurme.com adresinden yana kullanılmasını beraberinde getiriyor. Eğer siz de sofranıza bu eşsiz lezzeti kazandırmak isterseniz uygun fiyat beklentisini de bu sitenin karşıladığı tüyosunu sizlerle paylaşalım!

Kaynak:sasigurme.com