ORDU (AA) - Ordu Basın İlan Kurumu (BİK) İl Müdürlüğü görevinden Tokat BİK İl Müdürlüğü'ne atanan Çetin Oranlı için veda programı düzenlendi.

19 Eylül Gazeteciler Derneğince bir otelde gerçekleştirilen programda, Oranlı ve gazeteciler bir araya geldi.

Oranlı, burada yaptığı konuşmada, 4,5 yıla yakın Ordu basınına faydalı olmaya çalıştığını belirtti.

Oranlı, "Memleketim Ordu'da güzel bir çalışma süreci geçti. Aradan geçen 4,5 yıla yakın zaman zarfında oluşan bu dostluğun benim için en önemli kazanç olduğunu düşünüyorum. Bu dostluğumuz, hukukumuz devam edecek. Yine memleketimiz Ordu'ya faydalı olmaya çalışacağız. Ordu ile Tokat arasında bağları da bu vesileyle güçlendireceğiz. İnşallah orada da faydalı olacağız." diye konuştu.

19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise, Oranlı'nın yeni görev yerine gitmeden önce gazetecilerle buluşturmak istediklerini ifade ederek, Oranlı'ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Erişen, Oranlı'ya plaket takdim etti.

Programa, Ünye Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Tokat Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurullah Yaldız, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç ve çok sayıda basın mensubu katıldı.