ORDU (AA) - Ordu Valisi Seddar Yavuz ve AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni görevinden dolayı Başkan Tekintaş'ı tebrik etti.

Yeni görevinin Tekintaş'a, ailesine ve Ordu'ya hayırlı olmasını dileyen Yavuz, "Yapacağınız tüm hizmetlerden dolayı sizi canı gönülden destekleyeceğimizi ve her zaman gerekli katkıyı sunacağımızı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle bu şehre hizmet etmiş olan sizden önceki ve diğer belediye başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde hayırlı hizmetlerin yapıldığı başarılı bir dönem olmasını diliyorum." diye konuştu.

Milletvekili Yediyıldız ise, "Yeni görevinizi tebrik ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Asıl olan halka hizmet etmektir ve geçmişte olduğu gibi çalışmalarımız bugün de devam edecektir. Geçmişte ve şimdiki süreçte hizmet eden herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Tekintaş da, Vali Yavuz ile Milletvekili Yediyıldız'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki el birliğiyle gerek milletvekillerimiz gerek valimiz gerekse yerel yönetimler pek çok işi birlikte başarabiliriz. Başarmanın huzuru ile inşallah halkımıza başlattığımız hizmet döneminin hesabını kolayca verebiliriz."