ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın başkanlığında belediyenin meclis salonunda düzenlenen toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordululara selamını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Giresun programının ardından havalimanında uğurlanması sırasında kendisiyle görüştüklerini anlatan Yılmaz, "İlimizi ilgilendiren temel konular ve yatırımlarla ilgili kendisinin fikirlerini alma imkanımız oldu. İnşallah kasım ayından sonra daha geniş bir program çerçevesinde kendisinin ilimize gelme durumu söz konusu." dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Fatsa Belediyesi Huzurevi Hizmet Binası inşaatının kalan kısmının yapım işlerinin, ilgili kurumlarla protokol imzalanarak tamamlanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi de onandı. Yüzde 75 seviyesine getirilen projenin ise bu yıl sonunda hizmete sunulması hedefleniyor.

Toplantıda, ihtisas komisyonlarından gelen raporlar, dairelerden gelen teklifler ve 4 ek gündem maddesi ile birlikte toplam 24 madde görüşüldü. 8 gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna, 2 gündem maddesi de Hukuk Komisyonuna havale edildi.