ORDU (AA) - Ordu Ünivesitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi binasının devam eden inşaatını inceledi.

Rektör Yarılgaç, inşaat firması sahibi Onur Çetinceviz ile inşaatı yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamada bulunan Yarılgaç, "Bu, Ordu'ya yapılmış güzel bir hizmet ve bundan dolayı biz de çok memnunuz. İhsan Çetinceviz ve Onur Çetinceviz'e kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Hem Ordu'ya hem de üniversitemize yüzyıllarca yaşayacak iki eser kazandırıyorlar. Bu, bizim için çok özel binalar olacak. Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi hem öğrencilerimize hem insanlığa hizmet edecektir. Bir an önce inşaatların bitmesini arzu ediyoruz." diye konuştu.

İş adamı Çetinceviz ise, Ordu Üniversitesine, kütüphane ve okul öncesi eğitim merkezi kazandırarak katkıda bulunmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

İnşaatların durumunu incelediklerini ve büyük bir ilerleme kaydedildiğini gördüklerini aktaran Çetinceviz, şöyle konuştu:

"İnşallah bu ayın sonunda kabası bitmiş inşaatlar göreceğiz ve bu yıl içerisinde de inşaatlarımızı tamamlamayı arzu ediyoruz. Ben Orduluyum ve şehrimize daha çok şeyler yapmak istiyoruz. Belki gayemiz bir okul yapmaktı. Ama şu anda üniversitedeki şu güzellikleri görünce doğru bir karar verdiğimize emin oldum."

Konuşmaların ardından inşaat alanında kurban kesildi.