ORDU (AA) - Ordu Baro Başkanlığı görevine, avukat Haluk Murat Poyraz yeniden seçildi.

Altınordu ilçesindeki bir otelde, Ordu Barosu 27. Dönem Seçimli Olağan Genel Kurulu düzenlendi.

Mevcut başkan Haluk Murat Poyraz'ın tek aday olduğu seçimde, 401 üyeden 324'ü oy kullandı. Poyraz, oyların 255'ini alarak Ordu Baro Başkanlığına yeniden seçildi.

Baro Başkanı Proyraz, sonuçların, baro ile Ordu'ya ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Şahsını ikinci kez başkanlık görevine layık gören Ordu Barosu üyesi tüm meslektaşlarına minnettar olduğunu belirten Poyraz, "Genel Kurulumuzun baromuza yakışır onur ve vakarla, birlik ve beraberlik halinde gerçekleşmesine katkı veren başta divan heyeti olmak üzere tüm meslektaşlarımıza ve baro personelimize teşekkür ederim." dedi.

Poyraz, Ordu Barosu'nun geçmişte olduğu gibi hukukun üstünlüğünü, insan hak ve hürriyetlerini korumaya ve savunmaya devam edeceğini kaydetti.

Ordu Barosu Yönetim Kurulu Av. Sibel Torun, Av. Esra Turan Aydın, Av. Meltem Saraner Yıldız, Av. Önder Güllü, Av. Arif Çelik, Av. Emrullah Özsoy, Av. Onur Canbaz, Av. Gökhan Çakır, Av. Arzu Atabay Akçevre ve Av. Türker Türkyılmaz'dan oluştu.

Disiplin Kuruluna ise Av. Birsen Uçar, Av. Haluk Türkmen, Av. Erkan Temiz, Av. Semih Yıldız ve Av. Şeref Albayrak, Türkiye Barolar Birliği Delegeliği'ne de Av. Ali Mertan, Av. Murat Şener ve Av. Mustafa Resuloğlu seçildi.