ORDU (AA) - Altınordu Belediyesi, mahallelere sosyal alanlar kazandırmak için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Çavuşlar Mahallesi’ne yeni meydan kazandırıyor.

Bu kapsamda Altınordu Belediyesi, Altınordu'nun önemli turizm alanlarından olan Çavuşlar Şelalesi'ni de bünyesinde barındıran Çavuşlar Mahallesi'nde meydan düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Köy binası, cami, muhtar ve imam evinin bulunduğu alanda çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi, yapacağı duvar, dolgu ve peyzaj çalışmaları ile Çavuşlar Mahallesine özel bir mekan kazandırıyor.

Çavuşlar Mahallesinde devam eden meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yapılacak olan çalışma ile Çavuşlar Mahallesine çok özel bir mekan kazandıracaklarını ifade eden Başkan Tekintaş, şöyle konuştu:

"Çavuşlar Mahallesi’nde köy binası, cami, muhtar ve imam evinin bulunduğu atıl alanda çalışma başlattık. Bu kapsamda duvar ve dolgu çalışmalarına başlayarak Çavuşlar Mahallemize özel bir mekan kazandırıyoruz. Yapacağımız mekan ile hem günlük kullanımlarda hem de cenaze ve diğer işlemler de kullanılacak çok amaçlı bir alan inşa ediyoruz. Yapacağımız alt yapı ve peyzaj çalışmaları ile bu özel alanı Çavuşlar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız."