ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlenen "halk günü"nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilen buluşmada Yılmaz, vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, halk gününde format değişikliğine gittiklerini belirterek, "Görevli arkadaşlarımız bizlerle görüşme talebi iş ve istihdama yönelik olan vatandaşlarımızı kayıtlarını almak suretiyle doğrudan İŞKUR'a yönlendirdi." dedi.

Kendilerine bu çerçevede yaklaşık 300'ün üzerinde kişinin başvurduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu sayının 200'e yakınının iş talebi olduğunu gördük ve bu vatandaşlarımızı İŞKUR'a yönlendirdik. Kalan kişilerin ise saat 11.00'den itibaren basına ve kamuoyuna açık bir şekilde ilgili daire başkanlarımızla birlikte talep ve önerilerini dinledik. Gelen taleplere çözüm sunmak için gerekli çalışmalarımızı yapacağımızı söyledik." diye konuştu.

Yılmaz, sorunlarının çözümü konusunda vatandaşların güvenilir bulundukları için etkinliğe yoğun bir talep gösterdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı olması sebebiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletin farklı kurumlarının da yardım yapıp yapmadığını araştırarak yardımcı olacağız. Vatandaşlarımızın isteklerini öncelikle ilgili birimlerimiz üzerinden bizlere sunmalarını istiyoruz çünkü gelen taleplerin birçoğunun birimlerimizde muhatapları bulunuyor ve gerekli yardım yapılıyor."