ORDU (AA) - Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri AŞ firması iş birliğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı dağıtımına başlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, vakıf tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 6 bin 30 çocuğa, mont ve bottan oluşan toplam 12 bin 60 adet giyim yardımı yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, firma tarafından gönderilen giyim yardımının, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy nezaretinde çocukların ailelerine teslim edildiği aktarıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, firmanın daha önceki yıllarda da Ordu'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımı projesi kapsamında, firma tarafından gönderilen giysi yardımını ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz. Bu giyim malzemelerini alan çocuklarımız bir nebze olsun mutlu olacaklardır. Yaptıkları yardımla ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren LC Waikiki firması yetkililerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz."