ORDU (AA) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Kumru, Akkuş ve Ulubey Kapalı Spor Salonlarının bakım ve onarımı için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte spor sezonunun da başlayacağını söyledi.

Yaz tatilinde spor yatırımlarının tadilatı için çaba harcadıklarını ifade eden Genç, "Birçok ilçemizde bulunan spor salonlarının onarımını kendi ekibimizle tamamladık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sezona yüzde doksan hazır gibiyiz. Okulların açılmasının ardından ise geri kalan eksiklikleri tamamlayacağız. Maçlar ve spor müsabakaları başlamadan onarımları tamamlayacağız. Kapalı Spor Salonları gençlerimizin hizmetine eski ve dökük olarak değil daha güzel ve yeni olarak sunulacak." dedi.

"Perşembe günü, Kumru, Akkuş ve Ulubey Kapalı Spor Salonlarının bakım ve onarımı için ihaleye çıkacağız" diyen Genç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gürgentepe Kapalı Spor Salonun rüzgardan dolayı zarar gören çatısının onarımı için ihaleye çıkılmıştı. Şuanda burada çalışmalar sürüyor ve sezona inşallah yetişecek. Akkuş Kapalı Spor Salonunun çatısını yenilenmesi ve dış cephesinin mantolamasının yapılması için ihaleye çıkıyoruz. Kumru ve Ulubey Kapalı Spor Salonun ısıtma sistemine dönüşümü için de bu ay içinde ihaleye çıkacağız. Ayrıca Perşembe Kapalı Spor Salonun zemini ve sentetik çim sahası Ramazan bayramında yaşanan sel felaketinde zarar görmüştü. Buraların onarımı için bakanlığımızdan ek ödenek istedik. Bu ödenek bizlere tahsis edilir edilmez buranın da ihalesini yapacağız."

Genç, sporcuların daha kolay yetişmesi ve antrenörlerin daha iyi spor malzemeleriyle antrenman yapması için 250 bin liralık spor malzemesi aldıklarını ve bunları spor salonlarına gönderdiklerini kaydetti.