BAYBURT (AA) - Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, kafaları dışarıda, kolları Türkiye'de olan bazılarının, paralel yapılar da dahil Türkiye'nin önünü kesmeye gayret ettiğini bildirdi.

Bakan Eroğlu, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Bayburt Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, Bayburt'a 141 milyon liralık 24 yeni yatırım müjdesi ile geldiğini söyledi.

Allah'ın izniyle Bayburt'ta ne kadar baraj, gölet, sulama çalışması ve dere ıslahı varsa tamamını yapacaklarını anlatan Eroğlu, "Bayburt'ta ne yapılsa azdır. İnşallah burada güzel hizmetler yapacağız" diye konuştu.

Eroğlu, 7 Haziran genel seçimlerine de değinerek, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimleri, ülkenin tarihinde bana göre en önemli seçim zamanı ve takvimidir. Bu konuda çok büyük gayret istiyoruz. Anayasanın mutlaka değişmesi için AK Parti'nin gümbür gümbür iktidara devam etmesi gerekiyor. En az 360, 366 hatta 400 milletvekili. Türkiye büyüyor, o kadar çok gelişiyor ki hele savunma sanayisindeki yaptığımız büyük hamleler, Altay tankımız, Atak helikopterler, Göktürk uydusu. Bunlar bütün dünyanın gözünü açtı. Kafaları dışarıda, kolları Türkiye'de olan bazı paralel yapılar dahil Türkiye'nin önünü kesmek için gayret ediyor."

Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere Allah'ın fırsat vermediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanı seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı engellemek için hepsi birleşti, çatı aday çıkardılar ama çatının temeli yoktu, olduğu gibi çöktü. Şimdi en son umutları, acaba Türkiye'nin önünü 7 Haziran seçimlerinde kesebilir miyiz diye heves içindeler. Allah'ın izniyle onların da hevesleri kursaklarında kalacak. Çünkü biz milletimize güveniyoruz. Allah nasip ederse 7 Haziran'da tekrar destan yazacağız. Sadece yatırımları yapmak yetmiyor, gönülleri de kazanmak lazım. Zaten AK Parti, milletin partisi, milletin bağrından çıkmış bir partidir." 

Bakan Eroğlu, kongrenin ardından Gümüşhane Valisi Yusuf Odabaş'ı ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i ziyaret etti. Eroğlu, ziyaretleri sırasında bakanlığının Bayburt'ta yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgi verdi. 

Eroğlu, Bayburt Belediyesi'nde muhtarlarla da bir araya geldi.