SAMSUN (AA) - MEHMET KUMCAĞIZ - Samsun'da banyo ürünleri imalatı yapan bir firma tarafından üretilen kırmızı kalp şeklindeki, LCD televizyonlu küvetler, Ortadoğu ülkelerinde büyük rağbet görüyor.

Firmanın yönetim kurulu üyesi İsmail Alkılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalp şeklinde ve kırmızı olarak tasarladıkları TV ekranlı küvete, beklenenin üzerinde talep geldiğini söyledi.

Müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda banyo küvetleri tasarladıklarını anlatan Alkılıç, ''Müşterilerimiz geniş evler ve banyolar için farklı küvet modelleri istiyorlardı. Bizde Ar-Ge birimimizin çalışmalarıyla kırmızı renkte ve aşkı sembolize eden kalp şeklinde küvet tasarladık. Küvete vücuda masaj yapan jakuzi sistemleri de kurduk. Ancak insanların küvette kalırken sıkılmamaları ve hoşça vakit geçirmeleri için de su geçirmez uzaktan kumandalı LCD ekran televizyon koyduk.'' dedi.

Geliştirdikleri kalp şeklindeki televizyonlu küvetin Ortadoğu ülkelerinde büyük ilgi gördüğünü de ifade eden Alkılıç, Dubai, İran, Irak ve Fas gibi ülkelerden önemli siparişler aldıklarını kaydetti.

Farklı küvet tasarımı yaparak insanların beğenisine sunmayı amaçladıklarına anlatan Alkılıç, şunları söyledi:

''Firma olarak 18 yıldır sektördeyiz. Bugüne kadar müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kaliteli ürünler sunmaya gayret gösterdik. Özellikle otel sahiplerinden ve geniş evi olan müşterilerimizin talepleri bizi farklı tasarımlara yönlendirdi. En son olarak yaptığımız kalp şeklindeki televizyonlu küvet Arapların büyük beğenisini kazandı. İran, Irak, Dubai, Fas, Rusya gibi ülkelerden büyük ilgi gördü. Küvet insanların dinlenmesi ve rahatlaması için büyük fırsatlar sunuyor.''

Alkılıç, hazırladıkları kalpli ve tv ekranlı küvetin 10 bin liradan satıldığını da sözlerine ekledi.