TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çukurçayır Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşla bir süre sohbet eden Genç, her hafta bir mahalleyi ziyaret ettiklerini belirtti.

Genç, mahallelerde eksik gördükleri hususları tespit ettiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eksikliklerimiz varsa giderilmesi noktasında da gayret ediyoruz. Bu bizim çalışma düzenimizin gereğidir. Bu bağlamda Ortahisar'ımızın en büyük mahallelerinden olan Çukurçayır Mahallesi'ne geldik ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Vatandaşımızın sorunlarını dinledik. Okullarımızı da ziyaret ettik. Tabi bir taraftan belediye olarak hizmet ederken bir taraftan da eğitime verdiğimiz önemin gereği kurumlarımızı bizzat yerinde görerek katkı neyse onu gerçekleştirmek istiyoruz."

Çukurçayır Mahallesi'nde temizlik konusunda gelen şikayetlere de zamanında müdahale ettiklerini vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

"Bugün mahallemizde birkaç sorun öne çıktı. Özellikle sokak hayvanlarımızın vatandaşlarımızı rahatsız ettiği yönünde bir kısım sorunlar dinledik. Yine vatandaşlarımızın doğrudan otobüs ihtiyaçlarının karşılanması, belediye otobüsleriyle rahat seyahat imkanına kavuşmaları noktasında talepleri öne çıktı. Bunun yanı sıra da bütün mahallelerimizde olduğu gibi yollarımızda bir kısım yapacağımız işleri yerinde gördük. Biz bu çalışmalarımızı burada idare amirlerimizle, onların da yerinde görmesi amacıyla birlikte yapıyoruz."