TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, asfalt ve yol çalışmalarında yıl içerisinde ortaya koydukları hedefleri tutturduklarını belirtti.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Ortahisar ilçesinin yaklaşık bin 800 kilometrelik yol ağı bulunduğunu ve bu yılki yol asfaltlama çalışmalarında 103 bin ton asfalt kullanıldığını ifade etti.

Yol asfaltlama ve betonlama çalışmalarında mahallelerin ihtiyaçlarına göre planlama yapıldığını dile getiren Genç, şunları kaydetti:

"Bundan dolayı da bazı mahallelerimizde daha fazla asfaltlama ve betonlama çalışmaları yapmak durumunda kaldık ama bütün mahallelerimizdeki asfaltlama ve betonlama hedeflerimizi tutturduk. Bu bizi bir hayli memnun etti. Yeni yılda da belirlediğimiz hedefler doğrultusunda aynı ciddiyetle çalışıp yol programımızı tutturmaya gayret edeceğiz. Bütün yollarımızı görev süremiz bitmeden asfaltıyla betonuyla tamamen bitirmeyi hedefliyoruz. En önemli hedeflerimizden bir tanesi budur. Gidişata baktığımızda da bu hedefimizi gerçekleştireceğimizi görüyorum."