Burun estetiği ile ilgili endişeleriniz varsa ve bıçak altına yatmaktan korkuyorsanız sizler de uygun görüldüğü takdirde dolgu burun estetiği için adımlarınızı atabilirsiniz. Birçok kadının tercih ettiği ve uzmanın da tavsiye ettiği özel uygulamalar arasında gösteriliyor, fiyatları da oldukça uygundur.

Bu uygulamanın kalıcı olmadığını belirtmek gerekiyor ve düzenli olarak seanslara dahil olmak durumundasınız. Anesteziye karşı alerjisi olan kişiler için tavsiye edilen uygulamalardan bir tanesidir çünkü bu operasyonda genel anesteziye gerek yoktur ve hasta uyuşturulmadan işlem yapılmaktadır. Ortalama 10 ila 15 dakika gibi bir süre karşınıza çıkıyor ve aynı gün hayatlarınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Dolgu burun estetiği, geçici yöntemlerin en popüler olanıdır. Hem kadınlar hem de erkekler için uygulanabilen bu yöntemde cerrahi bir müdahale karşınıza çıkmıyor ve gayet basit bir operasyondur. 6 ila 18 ay gibi bir süreden bahsediliyor ve bu süre zarfında dolguda herhangi bir şekilde bozulma ya da deformasyon durumu karşınıza çıkmayacaktır. Son dönemin popüler uygulaması ile birlikte sizler de daha kusursuz bir burun yapısına sahip olabilirsiniz.

Dolgu Burun Estetiğinde Popüler İsim: Ozan Seymen

Dolgu burun estetiği uygulaması için tercih edebileceğiniz isimlerden bir tanesi de Ozan Seymen olarak karşınıza çıkıyor… Başarılı uygulamalar ile birlikte hayal ettiğiniz burun yapısını ve görüntüsünü sizinle buluşturan cerrah, kendi kliniğinde hizmet vermektedir. Hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve merak ettiğiniz soruları sormak adına resmi web sitesini ziyaret edebilir ya da dilerseniz telefon aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

Son dönemde adını sıkça duyduğumuz bu isim sizlere de yardımcı olacak ve az önce de ifade ettiğimiz gibi aklınıza takılan soru işaretlerini de en kısa sürede giderecektir. Uygulama ile birlikte sizler de estetik açıdan daha hoş bir görünüme sahip olacaksınız.