Osmanlı saray lokmacısı, ürettikleri gıdalar arasında en çok, saray lokması, irmik helvası ve aşuredir. Genelde hizmet edilen alan, düğün yemekleri, mevlit yemekleri, cenaze yemekleri ve toplu katılım törenlerinde insanları bir araya topluyor. Tatlı yiyor ve tatlı konuşuyor!

İzmir'in Karabağlar şehitler mahallesinde bulun mevkileri ile şehre 24 saat hizmet veren Osmanlı saray lokmacısı için bilgi almak istiyor iseniz, hem telefondan hem de internetten kurmuş oldukları site aracılığı ile çok kolay bir şekilde iletişim sağlayabilirsiniz.

Osmanlı Saray Lokmacısı Referanslar

Osmanlı lokmacısı olarak işe atılan bu firmanın gerçekten referanslarından bilindiği gibi, ürünlerinden daha önce bir marketten alıp tüketmiş olmanız ihtimali çok yüksek.

Kurumsal firma olan bu lokmacı, İzmir Büyük Şehir Belediyesi başta olmak üzere, Garanti Bankası, Gaziemir Belediyesi, Migros, İş Bankası, Pehlivanoğlu, Banvit, 9 Eylül Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi tarafından onaylanan büyük bir işletmedir.

Çok titiz ve narin çalışan personeli ile tamamen müşterinin, misafirin memnuniyeti üzerinde çok ciddi duran kurumsal büyük firmalardan biridir.

Saray Lokmacısı ve Hizmetleri

24 Saat halka hizmet veren firmaya 0 538 600 78 24 nolu numaradan 24 saat ulaşabilir, aynı zamanda 0 538 600 78 24 nolu numaradan faks çekebilirsiniz. Aynı zamanda www.lokmamizmir.com adresini ziyaret ederek, geniş ve detaylı bilgi sahibi olabilir ve istediğiniz siparişi vermek mümkün olacaktır.

İrmik Helvası

Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında olan bu tatlı familyasında ait ürün, sağlık açısından dahi çok önemli yer arz eder. Türkiye'de geçmiş kültürümüzden bu güne kadar ulaşmayı başaran irmik helvası, bilindiği gibi, doğumlarda, ölümlerde, kuzunun sütten kesildiği dönemlerde veyahut yağmur dualarına eşlik eden bir gıdadır. Ayrıca bu halen devam etmektedir.

İzmir Lokma

Halkaya benzediğinden dolayı halka tatlısı olarak bilinen İzmir lokması, sünnetlerde, düğünlerde, açılışlarda ve bu gibi etkinlerde dağıtılan bu tadılan izmir lokma insanlar tarafından bir vazgeçilmez haline gelmiştir.

İrmik Helva

Geçmişten, Osmanlı mutfağından Türk mutfağına geçen un helvası yani irmik helvasını kim sevmez ki?

Türkiye'de genelde aileler çocuklarını askere gönderirken veya askerden gelince, çeşitli insanları bir araya getiren buluşmalarda, özel yemeklerde dahi masalardan eksilmeyen bir gıdadır.

Saray Lokması

Osmanlı döneminden bu döneme kadar gelmeyi başaran saray lokması, hemen hemen herkes tarafından sevilen bir tatlıdır. Diğer bir çeşidi yine İzmir lokması olarak geçiyor. Bu lokma tatlısı aslında hoşgörü kelimesinin masada veya mutfakta bulunan hali olabilir desek yalan olmaz.

Yine büyük buluşmalarda, törenlerde görebileceğiniz bir gıdadır. İnsanlar bu gıdanın sayesinde tatlı yer tatlı konuşur.

Osmanlıdan Türk tarihine geçen bu tatlının yapılışı ve servis edilişi kolaydır ama nezaket gerektirir.

Tavuklu Pilav

Osmanlı saray lokmacısı, tatlılarının yanında kendini ön planda tutan en güzel lezzetlerinden biri de izmir tavuklu pilav. Tavuklu pilav deyip es geçmemek gerekir. Çünkü pilavın gerçekten 1001 çeşidi var desek fazla abartmış olmayız herhalde. Pilavın kıvamı, ağzın içinde çiğnenmesinden tutun, verdiği tat gerçek bir hassasiyeti uyandırır insanda.

Bu bilimsel olarak da araştırılmıştır. Mesela 10 kaşık normal lezzet de doyan bir kişi, lezzetli ve kıvamında yapılan 5 kaşık pilav ile doyabiliyor. Aslında asgariden daha düşük bir örnek verdik ama anlatılmak istenen gerçekten lezzetli pilav yemekte, her şeyin başında geliyor.

Üstüne güzel pişmiş tavukla servis edildiğinde ortaya çıkan lezzeti herkes bilir. İşte burada Osmanlı saray lokmacısı devreye giriyor. Verebileceğiniz siparişin fazlalığının hiç önemi yok aynı lezzet ile karşınıza çıkıyor.

Osmanlı saray lokmacısı, özellikle en çok değer verdiği konulardan birisi ise, tamamen hijyenik ve doğal ürünlerin kullanılması ön planda tutuluyor.