2019 Yılında yatırımlarını büyüterek Şehir Otelleri satışlarına özel yeni bir Çağrı Merkezi açılışını yapan Otelfiyat.com Ekibi Ofislerinde toplam 250 kişilik personel kadrosu ile Türkiyedeki Orta ve üst segment tüm otellerde hizmet vermeyi amaçlıyor.

"Trabzon otelleri satışlarımız da son 1 yılda%50'ye varan artış yakaladık"

Şuanda Günlük ortalama 200 Rezervasyonla Trabzon Otellerine Online Satış ve Rezervasyon desteği sağlıyoruz. Otelfiyat.com Ekibi olarak Trabzon otelleri satışlarımızı yükseltmek ve bu bölgedeki müşteri memnuniyetini artırmak için tesisler ile sürekli iletişim halindeyiz, bölgeye özel tanıtıcı web reklamları ve indirim kampanyaları düzenliyoruz. Trabzon hem kültürel hem iş amaçlı konumu gereği çok fazla ziyaretçi alan bir bölge, dolayısı ile  misafirler konforlu ve rahat konaklama yapacakları otellere rezervasyon yapmak istiyorlar. Biz Trabzonda müşteri memnuniyeti odaklı çalışan tüm tesislerle işbirliği yapmak ve misafirlerimize bekledikleri hizmeti sağlamak istiyoruz.

"Türkiye'de Erken Rezervasyon Bilinci Yükseliyor"

Otelfiyat.com web portalı üzerinden satışlarını gerçekleştiren İdeal Tur, 2019 yılında günlük rezervasyon  sayısını %35 büyüme ile artırarak kapattıklarını belirterek, satışlardaki yükselişi hem kendi yaptıkları web yatırımları ile hemde sektörde Erken Rezervasyon gerçekleştiren bilinçli tüketicilerin artması sebebiyle yakaladıklarını ifade ediyor.

"Trabzon Otellerinde En Geniş Seçenek ve En Uygun Fiyatlar Bizde"

Misafir memnuniyetini üst düzeyde tutan tesislerin tamamı ile  çalışıyoruz ve tüm otellerimizde misafirlerimizi Otelde Ödeme ve taksit imkanları sunuyoruz. Bu sebeple Trabzonda otel arayan misafirlerimiz sayfamız üzerinden  seçimlerini tamamlayıp rezervasyonlarını online olarak en uygun fiyatlar üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

"Teknoloji yatırımlarımızı artırarak web satış kanalımız Otelfiyat.com'u büyüteceğiz"

15 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz Turizm sektöründe her yıl internetten yapılan satış hacminin büyüdüğünü görmekteyiz ve şirketimizin bu alanda marka bilinirliğini artırmak amacıyla sürekli teknoloji yatırımları yaparak güncellenen reklam modellerine uyum sağlamaya ve kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz.