Oto çekici, bir aksaklık veya herhangi bir arıza sebebiyle hareket edemeyen araçların çalışır hale getirilmesi veya tamir edilmesi maksadıyla aracı uygun bir tamir merkezine götüren araca denilmektedir. Oto çekici çağırmanın sebepleri arasında aracın arıza yapması, kaza yapması veya herhangi bir nedenle yürüyememesi sayılabilir. Bu gibi durumlarda çağrılan oto çekici son derece kritik bir görevi yerine getirmiş olur.

Yol Yardımı

Araç bozulduğunda, yürütülemediğinde veya herhangi bir kaza anında ihtiyaç duyulduğunda yol yardımı hizmetlerinden faydalanılabilir. Yol yardım alanında bu hizmeti profesyonel bir şekilde veren ve aracınızın hiçbir şekilde zarar görmesine müsaade etmeyen firmalar bulunmaktadır. Yol yardım, sürücülerin veya araç içindekilerin zor zamanlarında sağlanan bir hizmet olup sürücüler tarafından beklenen ve arzu edilen her zaman için profesyonel yol yardımı olmaktadır.

Siz de konum olarak İstanbul Avrupa yakası veya Tekirdağ’da bulunuyor iseniz güzergahınızda yaşamış olduğunuz herhangi bir aksaklık nedeniyle yol yardım ihtiyacı duyduğunuz takdirde; web sitemizde yer alan WhatsApp destek butonundan ya da sitemizde yer alan 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 iletişim numaralarından firmamıza ulaşarak acil yol yardım, oto çekici, oto kurtarıcı, akü takviye, oto lastik, oto elektrik hizmetlerimizi alabilirsiniz.

Akü Takviye

Aracın aküsü kaynaklı bir arıza meydana geldiği ve aracın yolda kaldığı durumlarda akü takviye hizmeti gerekebilmektedir. Akü takviye hizmeti alınarak aracın tüm aksaklıkları değerlendirilip düzgün bir şekilde yürür vaziyete getirilerek trafiğe çıkması sağlanır.

Böyle bir durumla karşılaşıldığında anında çözüm bulan profesyonel bir firma tarafından bu hizmetin yerine getirilmesini istiyorsanız ve İstanbul Avrupa yakası veya Çorlu’da bulunuyorsanız firmamızla iletişim kurarak 7/24 akü takviye hizmeti alabilirsiniz. İletişim numaralarımız olan 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 telefonlardan veya web sitemizde yer alan WhatsApp destek butonuna basarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Çekici Hizmeti

Aracın rampadan aşağı yuvarlanması, herhangi bir çukura girilmiş olması, yol bariyerlerinin dışına çıkılması, takla atılması gibi nedenlerle çekici hizmeti gerekebilmektedir. Özel bir mekanizmaya sahip oto çekiciler, ihtiyaç duyulduğunda çekici hizmeti vermektedir.

Çekici hizmetine ihtiyaç duyulduğunda bulunulan yer İstanbul Avrupa yakasının herhangi bir noktası veya Tekirdağ ise firmamız tarafından 7/24 oto çekici hizmeti verilmektedir. Bu hizmetten yararlanılması için yapılması gereken 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 numaralı telefonları aramak veya web sitemizde bulunan WhatsApp destek butonuna tıklayıp firmamızla iletişime geçmektir.

En Yakın Yol Yardım

Araç herhangi bir nedenle arıza yaptığında ve yürüyemez hale geldiğinde genel itibarıyla bulunduğunuz konuma en yakın yol yardım hizmetini almak isteyebilirsiniz. Bu zaman ve fiyat açısından da size daha uygun bir şekilde yansır.

Böyle bir durum başınıza geldiğinde konumunuz Avrupa yakasında ise firmamızın vermiş olduğu yol yardım İstanbul, yol yardım Çorlu veya yol yardım Tekirdağ hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için yapılması gereken web sitemizde yer alan WhatsApp destek butonundan veya sitemizde bulunan 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 iletişim numaralarından firmamızla irtibat kurulmasıdır.

Akü Satışı

Akü, bir aracın adeta kalbi gibidir. Akü tükendiğinde ve yolda kalındığında yeni bir aküye ihtiyaç doğabilmektedir. Bu şekilde bir durumla karşılaşıldığında firmamız tarafından uygun fiyata kaliteli akü satışı yapılmaktadır.

Akü fiyatları uygun bir şekilde belirlenmiş olup müşterinin istemiş olduğu akü, araca takılmaktadır. Tekirdağ ya da İstanbul Avrupa yakasında bulunuyorsanız bizimle iletişime geçmek istediğinizde sitemizde yer alan WhatsApp destek butonuna tıklayabilir veya 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Oto Lastikçi

Lastik, bir aracın sürüş kalitesini belirler. Kaliteli lastikler, her zaman için aracın doğru yol tutuşunu sağlamıştır. Lastikten dolayı yolda kalındığında veya lastiğe ilişkin bir problemle karşılaşıldığında oto lastikçi hizmeti veren firmamızla irtibata geçmenizi öneririz.

Bu durumla İstanbul Avrupa yakası veya Tekirdağ’da karşılaşıldığında bize https://www.acilyolyardimi.com/ adresli web sitemizde yer alan WhatsApp destek butonuna tıklayarak veya 0(533) 214 05 32- 0(541) 541 05 31 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirsiniz.