GİRESUN (AA) - Doğu ve Güneydoğu'daki terör operasyonlarında görev yapan Özel Harekat Polislerinin çocuklarına moral için bisiklet dağıtıldı.

"Sağlık için pedalla" sloganıyla il genelindeki çocuklara dağıtılan bisikletler arasından 24 bisiklet Vali Hasan Karahan ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk tarafından polis çocuklarına teslim edildi.

Emniyet Müdürü Öztürk, Gençlik Merkezindeki bisiklet dağıtım törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "sağlık için pedalla" sloganıyla yapılan bisiklet dağıtım programının Giresun'da da gerçekleştiğini söyledi.

Vali Karahan'ın takdirleriyle Doğu ve Güneydoğu'da aralık ayından bugüne kadar aktif olarak terörle mücadelede görev alan personelin çocuklarının da proje içerisinde değerlendirildiğini ifade eden Öztürk, "Doğu ve Güneyoğu'da görev yapan Özel Harekat Şubesi personeli arkadaşlarımızın ortaokula giden bütün çocuklarına, yani 24 tane polis çocuğuna bisikletleri verildi. Bu, çocuklarımızın başarısına katkı sağlayacaktır, hem de moral motivasyon açısından olumlu etkileri olacaktır" dedi.