Ukra İnşaat’tan devralınarak yapımı devam ettirilen projenin 39 bin 561 metrekarelik bir alanda hayata geçeceği biliniyor. 41 kat ve 8 bloktan oluşan proje toplamda 2 bin 785 konutu içinde barındırırken bunların 2 bin 683’ü daire ve 102 tanesi ise ticari konut olarak planlanmıştır. Ödül İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanmış olup metrekare olarak da 5 seçenek sunulmaktadır. 1+1 daireler için 64 ve 95 metrekarelik, 2+1 için 102 ile 146 metrekarelik ve 3+1 için 160 metrekarelik seçim hakkınız bulunuyor. 36 ayda tamamlanacak olan projenin satış işlemleri Nlogo Projesi ofisinde gerçekleşiyor. Fiyatlar ise 179 bin ile 479 bin arasında değişmektedir. Verilen daire fiyatları için ödeme seçenekleri ise peşinat+ taksit şeklinde karşımıza çıkıyor. İlk olarak 30 bin peşinat isteniyor devamında ise 36 aydan 60 aya varan taksit seçenekleri sunuluyor.

Ödül İstanbul Esenyurt Proje Özellikleri

Ödül İstanbul Projesinin konumu Esenyurt’ta E-5’in yanındadır. Metrobüse 5 dakikalık yürüme mesafesinde olması sebebiyle ulaşım açısından uygundur.
Site Özellikleri: Proje kapsamındaki sitenin özellikleri pek çok sosyal faaliyet için oldukça uygun görünüyor. Çocuk oyun parkları, yüzme havuzları, fitnes merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık ve kapalı otopark, restoran ve kafe, futbol ve basketbol sahası ve tenis kortu ile dopdolu bir sosyal yaşam sunuyor.

Bina Özellikleri: Bina özellikleri incelendiğinde acil durumlar ve zaruri ihtiyaçların göz önünde bulundurulması dikkati çekiyor. Asansör, resepsiyon, hidrofor, su deposu ve jeneratör gibi özellikleriyle avantajlı bir yaşam sunuyor.

Konut Özellikleri: Konut özellikleri bakımından lüks ve konforlu bir ev yaşamı dikkatimizi çekiyor. Terası, balkonu, çamaşır odası, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve ebeveyn banyosu gibi özellikleri bakımından rahat bir yaşam sunuyor.

Diğer taraftan binanın tüm yapı denetimleri ve depreme uygunluğu da test edilmiştir. Ödül İstanbul Özyurtlar İnşaat kapsamındaki projenin avantajlı seçenekleri ve ödeme kolaylığı onu daha cazip hâle getiriyor. odulistanbul.com sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.