Sizi ve misafirlerinizi en iyi şekildeağırlamak, bizim görevimizdir. Şirket personel motivasyonunu sağlamak ya da rakip şirketlerle "Dostluk Aktivitesi"nde bulunmak isteyebilirsiniz. Gününüzü nasıl geçirmek istediğinizi bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır. Oyununuz sizin seçtiğiniz süreler içinde oynanacaktır. Sonrasında ikramlarımız eşliğinde, doğada akan gününüzü yaşamaya devam edebilirsiniz. İkramlarımız harici, tesisimizde yemek de planlayabilirsiniz. Çok yorulmuş savaşçılar, elbette acıkacaktırlar. İhtiyacınız olan her şeyi bizimle paylaşmanız durumunda, size mükemmel bir organizasyon sunmak için tüm profesyonelliğimizle hizmetinizde oluruz. Rekabette ve motivasyonda, yanınızdayız. Sizi Avrasya Paintball Tesisimize bekleriz.


Avrasya Paintball Farkı

Paintball sporunun eğlenceli ve adrenalin yükseltici yanı herkesce malum olduğundan, stres atmak için çok uygun bu spor oyunu Avrasya Paintball şirketi tarafından, profesyonelce ve en uygun sahaların konseptlerinde, oynatılmaktadır. 7/24 oynayabileceğiniz oyun geceleri için en uygun ışık düzenince müşterilere sunulmaktadır. Firmanın tecrübesi ABD' dan, çıkma oyunun sahalarını aratmayacak düzeydedir. Alanında uzman şirket bu spor dalı için 2009 yılından bu yana hizmet sunmaktadır. Şirket 7 bin ve 3 bin metrekarelik alanlarda bu oyunun oynanmasına olanak tanımaktadır. En zevkli spor dallarından, olan paintball' u, Avrasya Paintball firmasıyla oynamak istiyorsanız şirketin web sitesinde ki, iletişim bölümündeki yönlendirmelere göre bağlantı kurarak randevu alabilirsiniz.

Avrasya Paintball Fiyatları

Avrasya Paintball istanbul avrupa yakası da, en büyük sahalarda, 7/24 oyunu oynama imkânı tanıması bilhassa gece ışıklandırma sistemlerinin oyunu kesintiye uğratmaması ve bakış mesafesinde, rahatsızlık vermemesi, avrasya paintbalın en takdir edilecek ayrıntılarından biridir.Avrasya Paintbalın Günümüz şartlarında, sunduğu paket fiyatlar bulunmaktadır. Bu paket fiyatlarından birini seçmeniz halinde, ekstra fiyat talep edilmeyecektir. Paket 1 kapsamında, 100 mermi bulunmaktadır ve fiyatı 30 TL ' dir. Paket 2' de, 200 mermi olmakta ve fiyatı 40 TL ' dir. Paket 3 içeriğinde, 300 mermi olup fiyatı 50 TL ile sınırlandırılmıştır. İlk defa bu oyunu oynayacaklara tavsiyemiz bol mermili paketlerden, tercih etmeleridir. Paintball Fiyatları ve Detaylı bilgi için bize ulaşın. +90 530 826 8 790