Motorlu ya da manuel sistem ile sunulan panjurların zaman içerisinde farklı arızaları oluşabilmektedir. Panjur tamiri hizmeti sunan firmamızın, kalite merkezli çalışma sistemi ile tüm panjur arızalarına etkili çözümler sunuyoruz.

Panjur Tamiri

Panjurlar elektrik sistemine bağlı olarak çalışan motorlu sistemler ile kurulabildiği gibi aynı zamanda manüel çalışma esaslı sistemlerden de oluşturulabilir. Her iki sistemde farklı farklı sorunlar oluşabilir. Firma olarak her türden panjur onarımı hizmetini verebiliyoruz.

Karşılaşılan Sorunlar

Motorlu Panjur sistemleri kapsamında oldukça çok karşılaşılan sorunlar arasında, motor arızaları, elektrik sistemi arızaları, elektrik kablo sorunları, panjur çalışma sistemi içerisinde bulunan yay arızaları gibi sorunlar birçok farklı sebebe bağlı olarak oluşabilir. 

Kurulum ve montaj aşamasındaki dikkatsizlik, kullanıcı hatası, dış etkenler ya da zamana bağlı sık kullanım gibi sebepler ile gerçekleşen bu arızaları, firma olarak kusursuz hizmetimiz ile gideriyoruz. Panjur sistemlerinize uygun olan motor ya da diğer parça değişimleri konusunda da firma olarak eksiksiz çalışıyor ve panjur tamiri hizmetimiz kapsamında panjurlarınızın yeniden sorunsuz olarak çalışmasını sağlıyoruz.

Manuel Panjurlar

Motorlu panjurlar kadar manüel sisteme sahip panjur arızaları konusunda da firma olarak mükemmel hizmet sunuyoruz. Manüel panjur sorunları da montaj ya da kullanıcı hatasına bağlı olabileceği gibi uzun süre kullanım sonucu panjurların ihtiyaç duyduğu gerekli bakımların yapılmaması nedeni ile de oluşabilir. 

Su sızdırma, tam kapanmama, açılıp kapanma sisteminde arıza gibi sorunlar karşısında firma olarak tüm onarımları yapıyoruz. Onarım işlemlerimizde gerektiğinde parça değişimi gerektiğinde arızalı bölgeye müdahale ile sorunları çözüyoruz.

Tamir Hizmetlerimiz

Firma olarak, motorlu panjur sistemlerinde motor tamiri, lamel tamiri, askı aparatı tamiri işlemleri yanında motordan ya da kutudan ses gelmesi gibi problemleri kaliteli hizmet ile tamamen çözüyoruz.

Manuel sisteme sahip panjurlarda ise, panjur ipi değişimi, kasnak arızası, panjur sökme işi gibi onarım işlemlerini birinci sınıfı işçilik ile yapıyoruz. Firma olarak profesyonel şekilde yaptığımız çalışmalar ile panjur tamiri noktasında farkımızı ortaya koyuyor ve en kaliteli onarım işlemlerini güvenilir şekilde sunuyoruz.

panjur tamiri hakkında: https://panjurtamiri.gen.tr/panjurTamiri.aspx