ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesince, Perşembe ilçesine 99 kilometre asfalt çalışması yapıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladıkları günden itibaren ilçelerde asfalt seferberliği başlatarak vatandaşlara hak ettikleri hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Perşembe ilçesinde şimdiye kadar 99 kilometre asfalt çalışması yaptıklarını vurgulayan Yılmaz, "Perşembe'de bu zamana kadar 34 kilometre sıcak asfalt ve 65 kilometre sathi asfalt yol çalışması yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizde ana ve ara yolların birçoğunu yaptığımız bu çalışmalar doğrultusunda çamurdan kurtardık." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, altyapının hazır hale getirilen kısımlardaki asfalt çalışmalarına mevsim koşulları el verdiği ölçüde devam edeceklerini aktardı.

Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yolun sorun olmaktan çıkarıldığına işaret eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Beyli-Güzelyurt grup yolu, Çınar-Töngeldüzü-Radar-İstanbulboğazı, Eski Kırlı Yolu, Çerli Saray Mahalle Yolu, Cumhuriyet-Bakırcılar-23 Nisan-Eğitim-Kültür- 30 Ağustos Caddeleri ile Kum Sokak, Piroğlu ve 9 Eylül Sokak, Hekim Sokak ve daha birçok noktada sıcak asfalt, Saray Gündoğdu, Doğanköy, Medreseönü, Anaç Ortatepe, Kırlı Çamarası, Ortaköy, Çerli-Soğukpınar Dereyolu, Çamarası-Ilıca, Hacılar, Çaytepe, Yazlık, Okçulu, Medreseönü-Yazlık-Kazancılı ve Kovanlı Mahalle yolunda da sathi asfalt çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun."