Elinize geçen para da birikim yapamadığınızdan dolayı dağılıp gidiyorsa yapmanız gereken Tasarruflaev ile iletişime geçmek olacaktır. 

Şirket tarafından sunulan güvenilir sistemler sayesinde hayalini kurduğunuz eve küçük tasarruflar yaparak sahip olma şansına sahip olabilir. Bunun için ekstra bir faiz ödemeyecek olmanızda size sunulacak en önemli avantajlardan birisi olacaktır. Çok kısa bir sürede sadece aylık düzenli taksitlerinizi ödeyerek ülkemizin her noktasında rahatça ev sahibi olabilirsiniz. Sadece ev değil arsa veya dükkan da bu yöntemle alınabilmektedir. 

TasarrruflaEv Tarafından Sunulan Ev Alma Yöntemleri

TasarruflaEv şirketi müşterilerine dört farklı yöntem ile ev alma fırsatı sunuyor. Peşinatsız ev alma detaylarını öğrenerek size en uygun olanı tercih etme şansınız var. Tüm işlemler yapılacak sözleşmede belirtileceği ve noter huzurunda yapılacağı için güven problemi olmadan sisteme dahil olabileceksiniz. Sıra ile sunulan seçeneklere ve özelliklerine birlikte bakalım.

  • Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemi

Bu yöntemde alınacak evin bedeli belirlenmesi gerekiyor. Peşinat ödemeden ya da ödeyerek sisteme dahil olabilirsiniz. Ardından aylık ödeme miktarınıza göre sizi dahil edecekleri grup belirlenecektir. Çok uzun sürelerde ev alma şansınız olacağı için size uygun olacaktır. Noter huzurunda yapılacak çekilişle evi ne zaman alacağınıza karar verilecektir. Ev teslim tarihinden sonra alınan evin bedeline göre taksitler yeniden düzenlenecektir. Hızlı bir şekilde borcunuzu ödemek istiyorsanız peşinat verebilirsiniz. 

  • Sıra Tespitli Tasarrufla Ev Versiyon 2

Sıra tespitli tasarruf yönteminden en önemli farkı ilk versiyonda maksimum 66 aya kadar ödeme bulunurken bu versiyonda 480 aya kadar yani 40 seneye kadar uzanan seçenekler bulunmaktadır. Evi alacağınız tarih noter huzurunda belirlenecek, faiz, vade farkı gibi ödemeler yapmadan evinize o tarihte sahip olabileceksiniz. 

  • Serbest Planlı Tasarrufla Ev

Serbest planlı tasarrufla ev yöntemini diğerlerinden ayıran en önemli detay her şeye kendiniz karar verecek olmanızdır. Alacağınız evin bedeline göre taksitlerinizi düzenleyebilir, evi aldıktan sonra taksit miktarını arttırabilirsiniz. Peşinat, ara ödeme ile evinize daha hızlı sahip olabilirsiniz. Taksit miktarına göre evin teslim tarihi belirleneceği için çekilişle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

  • Konut Değer Endeksli Tasarrufla Ev

TasarrufEv, uzun süredir sektörde olan BirEvim tarafından oluşturulan bir yapıdır. Dört farklı şekilde insanların ev sahibi yapmaktadır. Konut değer endeksli yöntemi diğerlerinden farkı evi alacağınız tarih geldiğinde evinizin değerinin düşmesinin önüne geçecektir. Bunu niçin Merkez Bankası tarafından her ay açıklanan konut fiyat endeksi esas alınmaktadır. Diğer detaylar neredeyse aynıdır. Evin teslim tarihi noter huzurunda yapılacak sıra tespiti ile size bildirilecektir. Bu yöntemle evi alacağınız ne kadar uzak olursa olsun o değerde bir eve sahip olabileceksiniz.

https://www.tasarruflaev.com/

https://www.tasarruflaev.com/pesinatsiz-ev-alma-firsati.php