Conscept Plastik kurulmuş olduğu 1996 yılından itibaren plastik kapak üretimi yapmış ve bu sektörde lider firma haline gelmiştir. Son teknolojik makineler ve binlerce farklı ürün ile ülkemizin her yerine hizmet götürmeye devam eden firma uluslararası standartlarda üretim yapar. 

Plastik Kapak Nedir?

Yiyecek, sıvı gıda, temizlik malzemeleri, kişisel bakım malzemeleri, su saklama şişeleri ve daha pek çok alanda ürün saklamayı sağlayan plastik kapak ürünleri hayatımızın büyük bir kısmını kapsayan ürünlerdir. 

Teknoloji geliştikçe üretim şekilleri de gelişmiştir. Conscept Plastik kendi bünyesindeki enjeksiyon kalıp makineleri ile seri ve kaliteli üretim yapar. 

Plastik kapak üretiminde en önemli hususlardan biri ölçülerin doğru şekilde tasarlanmasıdır. Bünyesindeki uzman çalışma arkadaşları ile Conscept Plastik yılların tecrübesiyle üretim yapar. 

Plastik Kapak Modelleri 

Plastik kapak modelleri çok büyük bir kullanım alanına sahiptir ve her kullanım alanı kendi içerisinde de çeşitlere ayrılır. Conscept Plastik bünyesinde üretilen plastik kapak modellerinden bazıları şunlardır:

  • Pet şişe kapakları
  • İlaç kapakları 
  • Temizlik ürün kapakları 
  • Damacana kapakları 
  • Emniyetli plastik kapak 
  • Parfüm, kişisel bakım ürünleri kapakları 
  • Konserve, kavanoz kapakları 
  • Kilitli, push kapaklar 
  • Yırtmalı plastik kapak 
  • Kulplu kapaklar

Her modelin farklı ölçüleri ve çeşitleri vardır ve hijyen kurallarına uygun üretilirler. Renkli kapaklar, düz klasik kapaklar ve her çeşit plastik kapak üretiminde Conscept Plastik ismini öncü firma olarak yazdırmıştır.

Plastik Kapak Üreticileri 

Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan plastik kapak üretimi rekabetinde firmalar kaliteli üretimi ve tüketiciye güvenli ve hızlı ürün ulaştırma konusunda ayrılır. Conscept Plastik tasarım aşamasından tüketiciye dağıtım aşamasına kadar her basamağı kendi bünyesinde gerçekleştirir. 

Yapısı itibariyle üretimi kolaymış gibi gözüken plastik kapak ürünleri üretim aşaması aksine oldukça zordur ve emek ister. Seri üretim olduğu için ölçülerde yapılacak tek bir yanlış tüm üretimin boşa gitmesine sebep olabilir. 

Pet Şişe Kapağı

Hayatımızda olan ve etkisi neredeyse hissedilmeye de büyük bir öneme sahip olan pet şişe kapakları üretim bandında da geniş yer kaplar. Dışarıda yanımıza aldığımız küçük pet şişemiz, spora giderken yanımıza aldığımız mataramız ve evimizdeki damacana sularımız pet şişe kapaklarının çeşitlerindendir. 

Conscept Plastik hızlı ve seri üretim ile pet şişe kapağı endüstrisinde lider firma haline gelmiştir. 25mm, 35mm ve 45mm ölçülerinde her renkten ve farklı tasarımlardan üretilen binlerce pet şişe kapağı hızlı bir şekilde tüketiciyle buluşur. 

Yumuşatıcı Kapakları 

Temizlik malzemeleri hayatımızın olmazsa olmazlarındandır. İçlerinde kimyasal barındıran bu malzemeler plastik kapaklar ile korunur. Kimyasal barındırması sebebiyle de çok iyi korunmalıdır.

Yumuşatıcılar kıyafetlerimiz için kullandığımız temizlik malzemeleridir ve diğerleri gibi kapakları asla sızdırmamalı ve hava geçirmemelidir. Eğer çocuklu bir ev ise örneğin istenmeyen durumlar yaşanabilir. 

Conscept Plastik sizin ve ailenizin sağlığını gözeterek plastik kapak üretimi yapar ve ürünleri güvenle kullanmanızı sağlar. 

Camsil Kapakları 

Evimizde ya da iş yerimizde sık sık kullandığımız temizlik malzemelerinden biri de camsildir. Camsillerin kapakları genellikle püskürtmeli kapaklar olur. Bu sebeple kapakların dizaynı çalışması aksamayacak şekilde düzgün üretilmelidir.

Sağlığı etkileyebilecek ürünlerin korunması için üretilen plastik kapak ürünleri oldukça hassas bir üretim sürecinden geçer. Conscept Plastik enjeksiyon makinelerinde el değmeden üretilen kapaklar sağlam ve dayanıklıdırlar. 

Hayatımızda önemsiz gibi gözüken ufak detaylar bazı durumlarda yaşamımızı etkileyebilecek durumlar ortaya çıkarabilir. Bu olumsuzluklardan korunmak için kaliteli ürün kullanmak şarttır.

Plastik kapak hakkında detaylı bilgi almak için https://www.consceptplastik.com/ linkini ziyaret edebilirsiniz.