Hediyelik olarak ya da kurumsal olarak reklam amacıyla kullanılan birçok örnek arasında en fazla dikkat çekenlerden biri de promosyon defter ürünleridir. Kullanımı rahat olan defterler, birey ve şirketlere özel şekilde tasarlanabilir. Tamamen müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak şekillenen renk ve tasarımlarla ulaştırılır. Tüm renk tonları ve istenilen tüm desen ve figürlerin kullanımıyla çeşitlerinde her geçen gün artış yaşanır. Çizgili modeller, kareli modeller, telli modeller, dikey ve yatay modeller tüm siparişlere göre özenle hazırlanır ve kişiler gönderilir.

Promosyon Defter Nedir?

Hediyelik ürün olarak basılan ya da reklam amacıyla kurumsal olarak basılan promosyon defter modelleri, günlük defter ihtiyacını çok net bir şekilde karşılar. İster acil notları almak amacıyla kullanılır ister ajanda olarak tarihsel yazıları kaydetmek amacıyla kullanılır.

Not almak için her açıdan rahatlıkla kullanılan bu defterler hem uygun fiyatlar dahilinde sunulur hem de son derece çevre dostu olarak sunulur. Kapak kısımları, kâğıt kısımları ve içerik kısımları büyük özenle hazırlanır ve son derece kaliteli bir şekilde kullanıma sunulur. Promosyon olarak üretilen bu defterlerin tercihi her geçen gün artış gösteriyor.

Promosyon Defter Modelleri Nelerdir?

Çeşitli renk ve desenlere sahip olan ve tamamen müşteri istek ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmakta olan promosyon defter modelleri, telli, sert ya da yumuşak kapaklı, zımbalı ya da dikey ve yatay modellerde tasarlanır. Boyut olarak ise cep boyu, ideal orta boy ve A4 boyları mevcuttur. İhtiyaçlara yönelik olarak tasarlanan defterlerin hangi boy olacağına da yine isteklere göre karar verilir. Defterlerde kullanılması istenen renk ve desen alternatifleri de müşteriler tarafından seçilir. Böylelikle yapılan seçime bağlı olarak defterler hazırlanmaya başlar.

Promosyon Duvar Saati Ürünleri Kullanım Alanları

Kullanım alanları her geçen artan bu ürünler arasında en çok tercih edilenlerden biri de promosyon duvar saati ürünleridir. Kullanımı oldukça keyifli olan ve tamamen yararlı olan promosyon duvar saati modelleri ile reklamınızı çok daha geniş kitlelere iletebilirsiniz. Duvar saatlerinde kullanılacak olan renk ve desenlere karar vererek, boyutuna karar vererek ve özellikle de sipariş sayısına karar vererek çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Ucuz Promosyon Duvar Saati 

Toplu alımlarda ok daha uygun fiyatlarla sunulmakta olan promosyon duvar saati modellerinin genellikle iç kısımlar reklam için kullanılır. Günlük kullanımda en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alan duvar saatleri, promosyon olarak basıldığında çok daha ucuza mâl olur. Böylelikle ister hediyelik olarak isterseniz de kurumsal toplantılarda çanta içerisine koymak amacıyla duvar saatlerinden tercih edebilirsiniz.

Promosyon Şapka Özellikleri Nelerdir?

Defter, kalem, silgi, notluk, ajanda ve duvar saati gibi ürünlerin yanı sıra en çok tercih edilenlerden biri de promosyon şapka modelleridir. Birçok alternatifi, kumaş ve baskı çeşidi bulunan promosyon şapka modellerinin özellikleri arasında rahat olması, dört mevsim boyunca kullanılması ve özellikle de baskılarının son derece kaliteli olması yer alıyor.

Promosyon Şapka Fiyatları

Promosyon tüm ürünler özellikle toplu alımlar için ve hediyelik olarak çevre dostu şeklinde alınması için oldukça fazla tercih ediliyor. Reklamların çok daha fazla kitleye ulaşması için, broşür dağıtımı ya da sunumlarda baskılı ürünlere yer verilme ihtiyacı da giderek artıyor. Şapkalarda yer verilen baskılar direk bakıldığı zaman görüldüğü için amacına daha fazla hızla ulaşım sağlar. Bu kapsamda basılan tüm promosyon şapka modellerinde fiyatlar bir hayli ucuzdur ve toplu alımda daha ucuza mâl olur.