BARTIN (AA) - PTT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni eğitim yılı nedeniyle Bartın'daki öğrencilere çanta ve kitap dağıtıldı.

PTT Genel Müdürlüğünde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ülke genelinde başlatılan yeni eğitim yılı kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası, etkinlik kitabı, posta kartı ve boya kalemleri hediye edildi.

PTT Bartın Başmüdürü Halit Taşpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni bir eğitim öğretim yılının ilk günlerinde geleceğin teminatı çocukları yetiştirecek öğretmen ve ülkenin geleceği çocuklarla birlikte olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen okullarda öğrencilere PTT'nin çantalarını, etkinlik kitaplarını ve boya kalemlerini dağıttıklarını belirten Taşpınar, şöyle konuştu:

"Genel Müdürlüğümüz tarafından tüm ülke genelinde yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle düzenlenen kampanya çerçevesinde Bartın PTT Başmüdürlüğü olarak Bartın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Kozcağız beldesi Ellibaş ilkokulunda öğrencilere ücretsiz okul çantası, etkinlik kitabı ile ücretsiz posta kartı ve boya kalemleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşuyor olmalarının ve yeni bir eğitim öğretim dönemine başlıyor olmanın sevinç ve heyecanının hep birlikte yaşadık."