Şarkıcı Rafet El Roman'ın, Instagram'ın özel mesaj (DM) bölümünden genç bir kadına attığı mesajlar olay oldu.

Şule Balmak'ın söz konusu konuşmayı sosyal medyada yayınlayarak, Rafet El Roman'ı ifşa etti.

Yazışmada genç kadından telefon numarasını isteyen Roman, Balmak'ın ret cevabıyla karşılaşıyor. Ardından şansını bir daha deneyen ünlü şarkıcı, genç kadına ailesiyle yaşayıp yaşamadığını soruyor.

51 yaşındaki şarkıcının konuyla alakalı bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

TRABZONSPOR MESAJI

Balmak'ın 'Özbeklere benziyorsun' sorusuna 'Trabzonluyum' cevap vermesinin ardından Rafet El Roman'ın yanıtı 'Heyyy en büyük Trabzonspor' oldu.

Geçtiğimiz günlerde "Sosyal medyadan kimseye mesaj atmıyorum diyemem, çünkü atıyorum. Birini beğenmişim, tanımak istemişim. Bunun nesi kötü? Bana da yüzlerce mesaj geliyor günde" diyen Roman, sosyal medyada kandırılma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Güzel bir kadınla konuşuyorum, fotoğrafları harika. Çok güzel. Düşünüyorsun 'Bu kadar güzel bir kız nasıl keşfedilmemiş?' falan diye. Ben de dedim kendi kendime; 'Klibimde oynatırım'."

"İki üç ay beni ve ekibimi oyaladı sonra kahve içmeye karar verdik. Bir geldi alakası bile yok, meğerse dünyaca ünlü bir yıldızın fotoğraflarını koyuyormuş hesabına. Keşke görmez, tanışmaz olaydım. İnanamıyorum yani böyle bir şey yaptığına."

'Neden yaptın?' dedim 'Sizinle tanışmak için' dedi. Oturduk bir kahve içtik, nezaketimi bozmadım yine, efendi bir adamım.