BARTIN (AA) -  Bartın'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. 

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, valilik salonundaki bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bayramın İslam alemine ve insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Bütün insanlığın her gününün bayram gibi olmasını dileyen Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Bayramlar, kan, gözyaşı ve savaşların olmadığı, barış dolu bir dünyanın kapılarını aralasın. Aramızdaki dargınlıkları yok edip kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğimiz bu müstesna günde şunu belirteyim ki Bartın’da hangi siyasi görüşten, hangi düşünceden olursa olsun insanlarımız kardeşçe yaşıyorlar. İşte bu salonda bunun en güzel örneklerinden biridir. Bende ilin bu insanlarına hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu vesileyle Bartın’ımızda yaşayan tüm kardeşlerimizin ve yüreği Bartın sevdası ile dolu gurbetteki hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ailelerinizle esenlik, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara ulaşmamız diliyorum."

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ile siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü temsilcileri ile vatandaşların katıldığı bayramlaşma programının ardından bazı kurumlara ziyaretlerde bulunuldu.