KARABÜK (AA) - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi Başkanı Ulvi Üngören, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Saylar, mesajında, kendisine has manevi atmosferi içeresinde tamamlanan ramazan ayını huzur içerisinde bırakmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

Heyecan ve özlemle beklenen bayrama kavuşmanın sevincini yaşadığını ifade eden Saylar, şunları kaydetti:

"Bayramlar, millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı müstesna günlerin en önemlisidir. İnançlar, örf ve adetlerin uygulanması oranında pekişir. Ramazan Bayramı, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirirken, küskünlükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldırır. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin beslendiği bu güzel günlerin tüm dünyaya barış getirmesini dilerim. Tüm Müslümanların ve vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım."

Üngören ise dostluğu ve paylaşmayı barındıran ramazan ayından sonra bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını aktararak, "Ekmeğimizi paylaştığımız, sevgiyi, hüznü, acıyı birlikte yaşadığımız kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğiniz mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutlarım" ifadelerine yer verdi.