Uzun bir aradan sonra tekrardan T-rap müzik tarzında yeni çalışmasını piyasaya sunan Rapçi "Eyka35" Ümit Karaca yönetmenliğinde yapmış olduğu "Money" adlı şarkısına Lyric bir klip hazırlayıp "netd Müzik" Youtube kanalı ve Tüm dijital platformlardan yayınlandı.

Daha henüz 20 yaşında olmasına rağmen Rap Müzikte aşırı hırslı bir yapıya sahip olan ve yavaş yavaş seri üretime geçmeye hazırlanan Rapçi "Eyka35" 2021 yılının başlarında solo bir albüm geleceğine dair yeşil ışıkları yaktı.

Sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarında takipçilerinden gelen ısrarla albüm istekleri doğrultusunda 2021 yılını gösteren Eyka35 şimdiden albüm hazırlığına girdiğini ve albümün ilk kayıtlarını bitirdiğini açıkladı.

“Her şeyi kendim ve gerçekleştirmek istediğim hayallerimin için sergiliyorum, elbet bir gün Rap Müzik piyasasına demir ağlarımı atacağıma ve bu piyasada yıllar sonra anılacağıma inanıyorum” şeklinde konuşan Rapçi "Eyka35" Twitter hesabından da yapmış olduğu bazı duygusal yazılı paylaşımlarda bu yolda ne kadar istekli olduğunu ifade eden genç yetenek, bu yolda kendisine destek olan tüm dostlarına da minnet ve şükran duygularını ifade etti.