RİZE (AA) - Rize İl Özel İdaresi Genel Sekteteri Şefik Aygöl'ün Hemşin, Pazar ve Çamlıhemşin ilçelerinde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Yardımcısı Genel Sekreter Şefik Aygöl'ün İlçe şantiyelerini ziyaret değerlendirme toplantıları yaptığı ifade edildi.

Açıklamada, yapılan değerlendirme toplantılarına ilçe kaymakamları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanları, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürleri ile şantiye personelinin katıldığı kaydedildi.

Açıklamada Aygöl'ün şu ifadelerine yer verildi:

"Hizmetlerin daha verimli ve etkin bir şekilde sunulması için herkesin sorumluluk içinde hareket etmesi gerekmektedir. Ortak hedeflerin tespit edilmesi ve bu hedeflere doğru bir yol haritasının belirlenebilmesi için zemin oluşturulacağını düşündüğüm bu çalışmalar ilin bütününün gelecek vizyonunun oluşumuna önemli katkı sağlayacaktır. Kaymakamlıklarımız. Sorunlarımıza çözüm üretilmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak bir çalışma takviminin oluşturulması, ihtiyaçların tespit edilerek ilimize özgü ekonomik çözümler üretmeliyiz. İlçelerimizde yürütülmekte olan ve planlama aşamasında bulunan projelerin çalışmaların konuşulması, tartışılmasının farkındalığı ve sahip çıkma hissiyatını artıracaktır."

Hizmetlerin ve çalışmaların süreklilik arz etmesi için birlikte hareket etmenin gerekliliğini vurgulayan Aygöl, Rize'nin bütününe eşit algıyla yaklaşıldığını kaydetti.