Kim uzun ve hacimli saçlara sahip olmak istemez ki? Şüphesiz herkes daha uzun, hacimli ve sağlıklı saçlara sahip olmak ister! Ama artık hızlı saç uzatmak hiç de zor değil, hayal hiç değil! 

Doğal Yöntemle Saç Uzatmanın Yolları

  1. Saç uzatma yöntemleri açısından ele alınabilecek birden fazla yöntem mevcuttur. Bu yöntemlerden ilki bakım yağları kullanmaktır. Saçlarının çok daha hızlı uzamasını isteyen kişilerin üç damla lavanta yağı, jojoba yağı ve biberiye yağını karıştırıp bu karışıma 2 damla da kekik yağı ve sedir ağacı yağını eklemeleri yeterlidir. Ancak bu karışımı hızlı saç uzatma amacı ile kullanmadan önce kısık ateşte ısıtıp öyle kullanmaları gereklidir. 

  1. Özü itibari ile uğraştırıcı gelen ancak etkisi zahmetinden olukça fazla olan bir diğer saç uzatma yöntemi şudur; yumurta akını saça iyice yedirip ardından streç film ile kafayı sarmak!

  1. Saç bakımı açısından önemli olan bir unsur da sudur. Saçlarının sağlıklı bir şekilde uzamasını isteyen kişilerin günde 8 bardak su içmeleri gereklidir. Su, saç derisini nemli tutacak ve en az saç uzatan şampuanlar kadar etkili olacaktır.

  1. Saçları uzatamamanın, sağlıklı bir görünüm elde edememenin en büyük nedeni vitaminsizliktir. Özellikle A, B, C vitaminleri ve multivitaminler saça hedeflenen görünümü sağlayacaktır. Bu vitaminleri elde etmek hem besinler ile hem de biotin adı verilen hap ile mümkündür. Ancak en sağlıklı yöntem, gıdalar aracılığı ile vitamin almaktır. Ayrıca patates haçladıktan sonra haşlama suyunu atmayıp saçları bu su ile yıkamak da saç için gerekli olan vitaminin alınmasını sağlayacaktır. 

  1. Saç uzatabilmek için öncelikle sağlıklı saçlara ve saç derisine sahip olmak gereklidir. Sağlıklı olmayan saçların uzaması söz konusu değildir. uzasa dahi beklenen görünüm elde edilemeyecektir. Bu sebeple saça ve saç derisine haftada bir kez doğal bir saç bakımı yapmak gereklidir. Yani saç uzatan şampuanlar ne denli kaliteli olursa olsun, saç ve saç derisi sağlıklı olmadığı sürece verim alınamayacaktır. 

  2. Size soğan ile saç bakımı yapıp saçlarınızı uzatabileceğiniz söylense tepkiniz ne olurdu? Muhtemelen inanmazdınız ancak inanın! Çünkü soğan, saçların olduğundan daha parlak bir hale getirilmesini sağlamaktadır. Saç uzatma yöntemleri ve saç bakımı yapma amacı ile araştırmalar yapan şampuan markaları üzerinde incelemelerde bulunan kişilerin karşısına soğanın çıkması kaçınılmazdır. Soğan ile saç uzatma için soğanı haşlayıp suyu ile saç bakımı yapmak yeterlidir.

  3. Hızlı saç uzatma yöntemlerin biri de aloe veradır. Aloe vera ile bir kaşık  limon suyu ve 1 tatlı kaşığı kadar balı karıştırıp bakım yapmak yeterlidir. Zaten şampuan markaları üzerinde yapılacak araştırmalar gösterecektir ki, aloe vera mucizevi bir üründür. 

  4. %100 doğal hızlı saç uzatma yöntemlerinden biri de üzüm çekirdeği yağıdır. Üzüm çekirdeği yağını saç derisine masaj yaparak uygulamak hızlı saç uzatan şampuanlar ile aynı etkiyi almak için yeterlidir. Şampuan markaları üzerine yapılabilecek araştırmalar bunu gözler önüne serecektir. 

Saç uzatmanın hızlı yolları başlıklı bu içerikte yer alan maddelerin haricinde ise sizlere denenmiş ve kesin çözüm olan bir öneri daha sunuyoruz, peki nedir bu öneri? Elbette saç uzatan şampuanlar! 

Şampuanla Nasıl Saç Uzatılır?

Saç bakımı ve saç uzatma kuşkusuz ki kadınların oldukça ilgisini çeken konular. Peki, saç uzatan şampuanlar, elbette o da ilgi çeken konulardan bir tanesi! Bu nedenle, hızlı saç uzatma şampuan markaları arştırması yapan ve sonuçları birbirleriyle paylaşan kadınlar, Restorex’te karar kılıyor. Sampuan markaları arasında adından sıkça saç bakımı alanında söz ettiren Restorex ise, saç uzamasını hızlandırmak için en etkili yöntemlerden bir tanesi olarak kabul görüyor. Siz de Restorex’in hızlı saç uzatma şampuanını incelemek ve sipariş vermek için acele edin!