Sevdiklerinize, arkadaşlarınıza farklı bir doğum günü hediye arayışındaysanız sizlere oldukça güzel önerilerimiz var. Safari konsept doğum günü hediyeleri, farkınızı ortaya çıkararak sevdiklerinizin duygusal anlar yaşamasına olanak sağlayacaktır. Safari konsept alabileceğiniz ürünler ise;

Farklı bir hediye arayışındaysanız sizlere ilk olarak Safari Konsept Kavanoz Hediyelik ürünün önerebilirsiniz. Kavanoz hediyelik ürünün basit bir şey olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak safari konsept, bu hediye türünü oldukça başka boyutlara taşımıştır. Kavanoz içerisine bonibon, lavanta, badem şekeri, kahve çekirdekleri ürünlerinden herhangi birisini seçerek yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Kavanoz üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğinizi de hatırlatmak istiyoruz.

Kavanoz hediyelik ürünü istediğiniz tarzda değilse alternatif olarak Doğum Günü Hediyesi Bardak Mum ürününe de bakabilirsiniz. Tamamen kokusuz mumlarda oluşan bu ürün üzerinde fotoğraf baskılı yazı yazdırtabilirsiniz. Pekshop ile iletişime geçerek baskıda kullanılacak resmi ve yazıyı iletmeniz durumunda hediyeniz kısa süre içerisinde teslimata hazır hale gelecektir. Özel kutu içerisinde süslemeleri yapılmış bir şekilde teslim edilen safari konsept bardak mum tamamen kişiye özel olarak üretilmektedir. 

Safari konsept doğum günü hediyeleri içerisindeki son önerimiz ise Safari Konsept Fotoğraflı Pano ürünüdür. 70x100 cm boyutlarında olan fotoğraflı pano ister yatay ister dikey olarak tasarlanır. Teslimat sırasında panonun ayakta durabilmesini sağlayacak karton ayak Pekshop tarafından gönderilir. Bu ürünü sipariş edecek kişilerin dikkat etmesi gereken tek şey; pano üzerinde yer alacak fotoğrafın yüksek çözünürlüklü olarak şirkete gönderilmesidir. Düşük çözünürlüklü resimlerin görünümleri bazen istenilen şekilde olmamaktadır. İstanbul içerisinde yaşayan kişiler Pekshop ile iletişime geçip randevu alarak ofislerini ziyaret ederek ürün siparişinde bulunabilirler.