KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu'da kış şartlarının günlük hayatı etkilemeyeceğini bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış hazırlıklarının tamamlandığını, ekiplerin 24 saat görev başında olacağını söyledi.

Ekiplerin günlük hayatın normal seyrinde devam etmesi için gereken tüm çalışmaları yapacağını ifade eden Aksoy, "Bunun için her zamanki gibi 4 vardiya çalışacak olan 100'e yakın personelimizle 10 kamyon, 5 kepçe, 2 greyder, 1 kar küreme aracı, 1 kazıcı-yükleyici ve tuzlu malzememizle vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Mevsim şartları itibarıyla bazı mahallelere araç giriş çıkışlarının, yine minibüs ve otobüs güzergahlarının, ana arterlerin tamamını işlek durumda tutmak için ekiplerimiz her zaman olduğu gibi görevlerinin başında olacaklar. Kış şartları nedeniyle oluşabilecek herhangi bir olumsuzluk karşısında vatandaşlarımız beyaz masaya ulaşabilirler." diye konuştu.

Safranbolu'nun güzelliklerini her gün Safranbolu halkıyla birlikte yaşadıklarını, kış ayının da Safranbolu'da ayrı bir güzelliği olduğunu, ilçe halkının her zaman olduğu gibi belediyecilik hizmetlerinin en güzelini almaya devam edeceğini vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Her mevsimin bir güzelliği olduğu gibi yine her mevsimin bir zorluğu da olacaktır. Bütün bu doğa şartlarına rağmen, kış gerçekten ayrı bir güzeldir. Safranbolu'nun da ayrı bir güzelliği vardır. Ben bu güzelliklerin Safranbolulular tarafından fark edildiğinin bilincindeyim. Ayrıca kış aylarında da yerli ve yabancı ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz."