KARABÜK (AA) - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, İsmetpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ürkmezer, ziyarette yaptığı konuşmada, amacının hem mahallenin sorunlarını belirlemek hem de birlikte istişare içerisinde sorunlara çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Mahalledeki sorunların not alındığını ifade eden Ürkmezer, "Bu mahallemizde çok önemli ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Anladığım kadarıyla ortak sorunlardan birisi de çevre temizliği ve asfalt. Mutlaka çevre temizliği, asfalt gibi çalışmalara hız vereceğiz. Ancak Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezimizin de burada çok güzel bir çalışması olacak. Birkaç gün içerisinde SAKEM'den yetkili arkadaşlarımız sizlere misafir olacaklar." diye konuştu.

Ürkezmer'e, Kaymakam adayı Kübra Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Özden, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Güneş, belediye başkan yardımcıları, kaymakamlık ile belediye müdür ve amirleri eşlik etti.