KARABÜK (AA) - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, ilçede asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların Esentepe ve Barış Mahallesi'nde sürdüğünü belirtti.

Ekiplerin sıcak hava koşullarına rağmen çalışmalarına devam ettiğini aktaran Ürkmezer, "Öncelikle arkadaşlarıma kolaylıklar ediliyorum. Çalışmalar Esentepe ve Barış mahallelerinde yoğun bir şekilde devam ediyor ve çok kısa bir sürede bu mahallelerdeki asfalt çalışmaları tamamlanacak. Diğer yandan ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerimizde de yama, kaldırım yenileme gibi çalışmalar da asfalt şantiyesi ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Üretilen asfaltın halk sağlığına zararsız olması da çok önemli. Daha öncede ifade ettiğim gibi amacımız Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak." dedi.

- Ürkmezer'den halk pazarında

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, ilçede kurulan halk pazarını ziyaret etti.

Pazar yerinin modern bir görünüme kavuştuğunu aktaran Ürkmezer, şunları kaydetti:

"Safranbolulu vatandaşların daha rahat bir ortamda alış verişlerini gerçekleştirebilmeleri için güzel bir pazar alanı. Ancak esnafımızın bazı şikayetleri bulunmakta. Bunları birebir görüşerek gerekli notlarımız aldık. İnşallah bu eksiklikler kısa zamanda giderilecektir. Ben bu vesile tanışma fırsatı da bulduğum esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum."