Tüketim çılgınlığının olabilecek en kötü noktalara kadar ulaştığı dönemde aslında sağlıklı beslenmek isteyenler için oldukça iyi bir alternatif olan Seraf restoran, ürünlerini sofralarınıza taşıyana dek attığı tüm adımlarda kendi çalışma prensiplerine ve ilkelerine oldukça uyum sağlıyor. Sizlere sunduğu ürünlerde sağlığa ve doğallığa bir hayli Önem vermenin yanı sıra içeriklerinin en iyisi olmasına da dikkat ediyor.

Restoran içerisinde ya da satışını yaptığı ürünlerde sizlere sunulan her türlü içeriği üretiminden, hasat zamanına, mutfakta işlenişinden tabağınıza gelene kadar ki dönemde oldukça titiz bir çalışma yürüten restoran ayrıca sipariş ettiğiniz yiyecekler konusunda da oldukça hassas. Size İstanbul içerisinde yemek servisi yaparken ürünlerin koruyucu ve katkı maddesi içermemesine ve yerli üretim olmasına da dikkat ediyor.

Restoranda sağlıklı yemek yeme fırsatının yanı sıra paket ürünlerde de koruyucu ve katkı maddesi içermeyen ürünler ve içerikleri net bir şekilde belli olan kategoriler arasından satımı yapan firma aynı zamanda sizlere eve servis hizmeti sunarken de bu detaylara dikkat ediyor. Özellikle seçimlerinizden biri olan lahmacun kısmında sizlere olabilecek en lezzetli lahmacunu yemek keyfini de sunuyor. Bir şekilde tercih edilenler arasında yer alan ve dilden dile tadıyla beraber dolaşan Seraf lahmacun İstanbul içerisinde sizlere teslim ediliyor

Gerçek Lahmacun Seraf’ta

Ürünün hazırlanışı ile ilgili bilgileri hem kendi resmi internet sitesi üzerinden hem de sosyal medya uygulamalarından Ulaşabileceğiniz Seraf, ürünün sıfırdan hazırlanışı ile ilgili de videosunu YouTube üzerinden izleme fırsatı sunuyor.

İç harcından günlük olarak hazırlandığından hamurunun tam buğday unuyla yapıldığından ve meşe ateşinde pisliğine kadar tüm detaylara ulaşabildiğiniz ve gönül rahatlığıyla tüketimini yapabileceğiniz lahmacun lezzet kısmında da sizlere oldukça muazzam bir keyif sunmuyor. Kendine hem sağlıklı beslenme hem de bizim beslenme kültürümüze uygun besinlerden tüketme şeklinde bir yol arayanlar için en doğru adres olan Seraf 2015 yılından beri bu yolda büyük başarılara ulaştığını da göstermesiyle biliniyor.