SAMSUN (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor'un takım kaptanı Ercan Yazıcı, Samsunspor'un hak ettiği noktaya geleceğini söyledi.

Takım kaptanı Ercan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor'un ekonomik sıkıntılarının artık geride kaldığını belirtti.

Yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına işaret eden Yazıcı, "Takım olabilme yolunda çok yol aldık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bunun bilincindeyiz. Camiamıza borcumuz var. Bunu ödeme sözü veriyoruz. Her anlamda kabuk değiştiriyoruz." dedi.

Ercan Yazıcı, takımla ilgili son durumu değerlendirerek, şunları kaydetti:

"Gerek oyun kalitesi gerekse karakter olarak bu ligin üzerinde bir kadromuz var. Kadrodaki tüm arkadaşlarım ne kadar büyük bir kulübün oyuncusu olduklarının farkında. Herkes sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor. Sanki çok uzun yıllardır birlikte oynayan oyuncu grubu gibi hareket ediyoruz. Hep birlikte başarıya giden yol için kenetlendik. Dün dünde kaldı. Artık başarı ve mutluluklar üzerine yeni bir dönemin kapıları açıldı. Kimse merak etmesin, Samsunspor hak ettiği noktalara gelecek. Kısa zamanda şunu gördük. Bu yapının ortaya koyduğu güç, bu hedefin hayal değil gerçekçi olduğunun işaretidir."