SAMSUN (AA) - SAMULAŞ A.Ş.'de  görev yapan tüm personele iletişim, takım çalışması ve öfke kontrolü eğitimleri verileceği bildirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada İletişim ve Takım Çalışması Projesi kapsamında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve SAMULAŞ A.Ş.'nin yeni bir işbirliği yapacağı duyuruldu. 

SAMULAŞ A.Ş. tarafından hazırlanan ve OKA'ya Ağustos ayında sunulan Teknik Destek Programı kapsamında "İletişim ve Takım Çalışması Projesi" başvurusunun başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan ile OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen imzaladıkları sözleşme ile SAMULAŞ A.Ş.'de  görev yapmakta olan tüm personele toplam 8 gün sürecek olan iletişim, takım çalışması ve öfke kontrolü eğitimleri verilecek. 2010 yılından bu yana  SAMULAŞ, hafif raylı sistem, lastik tekerlekli araçlar, teleferik ve otopark hizmetleri ile Samsun halkına hizmet vermektedir. Gerçekleştirecek bu proje ile ulaşım hizmet kalitesini arttırmak, kurumun halkla ilişkileri ve memnuniyeti arttırmak hedeflenmektedir."