SAMSUN (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Diyarbakır'da Ocak ayında şehit düşen Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in geçtiğimiz günlerde doğum yapan eşi Leyla Özdemir'i telefonla arayarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Müdürü Tekin Balcı, 4 Ocakta Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Özdemir'in doğum yapan eşi Leyla Özdemir'i ziyaret etti.

Şehit eşi Leyla Özdemir ve ailesi ile sohbet eden Balcı, "Sizden gelen bu güzel habere çok sevindik ve şehidimizin emaneti Umut Nuh'u ziyaret edelim istedik. Bu zamana kadar kurumumuzda görevli arkadaşlarla hep yanınızda olmaya gayret gösterdik. İnşallah bundan sonra da yanınızda olacağız. Bir derdiniz olduğunda bizimle paylaşmaya çekinmeyin" dedi.

Ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Özdemir, eşinin kendisine geride bir emanet bıraktığını ve bu emaneti en iyi şekilde koruyup kollamak ve büyütmek istediğini dile getirdi.

Devletin varlığını arkalarında hissetmenin kendileri için onur verici olduğunu vurgulayan Leyla Özdemir, "Sağ olsunlar. Bu dönemde herkes bizimle elinden geldiğince ilgilendi. Hatta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Hanım dahi aradı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu." diye konuştu.

İl Müdürü Tekin Balcı, daha sonra "Umut Nuh" bebeğin hediyesini verdi.