Özellikle 2000'li yılların sonrasında gelişen internet ortamı, birçok farklı sosyal medya uygulamaları ile hayatımıza girdi. Telefonların tuşlu geçmişinden dokunmatik ekranlara geçmesi sonrasında hızlanan bu uygulamalar, günümüzde hemen hemen herkes tarafından kullanılmaktadır

İlk olarak ortaya çıkan Facebook uygulaması, popüler internet uygulamalarının başında yer alıyor. Daha sonra YouTube, Instagram ve Twitter olarak da karşımıza çıkan bu uygulamalar, günümüzde para kazandıran işler arasında da yer alıyor. Bu sosyal hesapların kişiler arasında satışa çıkması sonrasında birçok kişi bu hesaplardan faydalanarak popülerliğini arttırmaya ve para kazanmaya başladı.

Instagram

İphone için 2010 yılında geliştirilen Instagram, popüler bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. İnstagram satılık hesap konusunda alanında en iyiler arasında yer alan sayfaları bulabilirsiniz. Satılık hesap bulabilmek için, bu konularda hizmet veren internet sitelerinden faydalanabilirsiniz. Bu siteler üzerinden isteğinize uygun doğrultuda sosyal medya hesabı alabilir, bu hesaplar üzerinden ticaret yapabilir veya popüler bir sayfaya sahip olabilirsiniz.

Twitter

140 karakter üzerinden mesaj gönderebileceğiniz, ayrıca fotoğraf ve ufak videolar paylaşabileceğiniz twitter, en popüler sosyal medya hesapları arasında yer almaktadır. Kısa yazılar yazabileceğiniz bu uygulama ilk olarak 2006 yılında kuruldu. Birçok popüler insanın ve şirketin kullandığı bu uygulama ile takipçilerinize paylaşım yapabilirsiniz. Twitter satılık hesap ile takipçili hesaplar satın alabilir, kendi takipçi kitlenizi oluşturabilirsiniz.

YouTube

Dünya'nın en fazla kullanılan video uygulaması olan youtube, 2005 yılında ABD'de kuruldu. Video paylaşımı yapabileceğiniz, kendi kanalınızı oluşturabileceğiniz, şarkı dinleyip, komik videolar izleyebileceğiniz bu uygulama, özellikle son zamanlarda youtuberlar ile revaçta.

Gerek komik videolar gerekse makyaj videoları ile popüler olan youtuberlar, bu hesapları üzerinden kolaylıkla para kazancı sağlayabilmektedir. Youtube satılık kanal ile sizlerde kendi takipçi kitlenizi oluşturabilir, farklı videolar çekerek para kazanabilirsiniz.