Şirketin hizmet anlayışı tamamen müşteri memnuniyetine dayanmaktadır. Evlerde, ofislerde ve benzeri alanlarda kullanılan ürünler güvenli bir şekilde taşınmasına rağmen, işlemlerin mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Şehirler arası nakliyat da parsiyel taşımacılık hizmeti vermektedir. 

Parça mallarınız ülkemizin her bölgesine ekonomik fiyatlarla teslim edilir. Özellikle, her ürün modeli doğru paketleme işleminden sonra araca yüklenir ve bu da yolculuk sırasında istenmeyen sorunların önlenmesine yardımcı olur. Projelerinde, modern teknolojiler kullanılarak yapılan araba modelleri kullanılıyor. Tüm kamyonlar ve kamyonlar bir takip sistemine sahiptir. Ürününüzün adrese ulaştığını hemen öğrenebilir veya konumla ilgili anında bilgi alabilirsiniz.

Şehirlerarası Ulaşım

Uzun mesafe taşımacılık şirketi Şehirler arası nakliyat, çeşitli özel indirim ve promosyonlar satmaktadır. Özellikle uzun bölgelerde piyasa koşullarına geçiş durumunda talep edilen ücretler de artar. Ancak, şirket memnuniyetini artırmak için bir fiyata birçok kolaylık sağlar. Uzun mesafeli taşımacılık projelerinde tercih edilen araçlar ekonomik yakıt sistemi özelliğine sahiptir. Böylece müşterilerden talep edilen ücretler asgariye indirilir. Nakliye ve montaj ücreti yoktur.

Depolama Hizmeti

Özellikle, parsiyel taşımacılığın vazgeçilmez bir koşulu olan depolar, sevk edilene kadar ürünlerin sağlıklı depolanmasını sağlar. Şehirlerarası nakliye şirketleri tarafından da kullanılır. Şehirler arası nakliyat firması depoları % 100 güvenlik için tasarlanmıştır ve her ürün modeli için tasarlanmıştır. Taşınacak mallar, kamyonlara yüklenmeden önce depolarda toplanır. Hiçbir ürün karışık değildir. Evlerde kullanılan mobilya ve ev aletleri özenle paketlenmiştir.

Profesyonel Şehirlerarası Taşınma Şirketi

Firmamız uzun mesafe taşımacılık şirketlerinde çalışan tüm personel alanında uzmandır, ancak yeterli bilgi ve deneyime sahiptir. Her ürün modeli tam olarak şirket ekipleri tarafından paketlenir ve araca yüklenir. Ayrıca yeni bir yerleşim yerine getirilen ürünlerin montajı da özenle yapılmaktadır. Şehirlerarası nakliye şirketi personeli, kırılabilecek ürün modelleri için çeşitli çözüm yöntemleri geliştirmektedir. Böylece proje sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilir. Şirkette çalışan tüm insanlar gerekli güç ve kuvvete sahiptir ve ayrıca istenen özelliklere sahiptir.

Müşterimizin evine vardığımızda müşterimizin bilgilerini kontrol ediyoruz. Bu şekilde hiçbir hataya yer vermiyoruz. Bilgiler tamamlandıktan sonra eşyaların taşınması için personeller tarafından taşımaya uygun hazırlanır. 

  • Cam eşyaların kesinlikle korumaya sahip olması gerekiyor. Aksi takdirde zarar görmeleri müşterimiz açısından mağduriyeti yüksek bir durum olacaktır.

  • Hiçbir eşyanın zarar gelmemesi gerektiğini düşünerek koruma bantları ile kaplamak doğru olacaktır. Paketleme işlemleri son derece özenli ve güvenli yapılmakta olduğunu söyleyebiliriz. Taşıma esnasında kutuların içindeki cam eşyaların hareket etmemesi için süngerlerden yardım alınır. Bu şekilde hiçbir eşyanın zarar gelmemesini sağlayarak sağlam bir şekilde gitmesi gerektiği yere ulaşmasını başarırız.

  • Taşınması sıkıntılı mobilyalarınızın çizilmemesi için onları parça haline getirmemiz gerekmektedir. Parça haline getirilen eşyalar koruma ile kaplanır ve çizilmesi önlenir. Bir yere sürtmesi halinde bile mobilyacıdan yeni almış gibi görünür. Bu yapılan işlemler tamamen eşyanızı koruma adına yapılan işlemlerdir. Aynı zamanda parça haline getirilmiş mobilya eve ulaştığı vakitte bir bütün haline getirilir.

Şehirlerarası Ulaşımda Asansörler

Şehirler arası nakliyat şirketi araçlarının talepleri en geç 1 iş günü içerisinde onaylanır ve teslimat müşterinin adresinde yapılır. Şirket, tonaja, boyuta ve ürünlerin fiziksel özelliklerine bağlı olarak araç dağıtıyor. Şirket, tonaja, boyuta ve ürünlerin fiziksel özelliklerine bağlı olarak araç dağıtıyor. Bu konuda detaylı bilgi almak için nakliye firmamız ile iletişime geçebilir ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Özel araçlarımızda asansörlerle taşıma hizmeti veriyoruz. Eşyalarınızı evinizden, ofisinizden veya herhangi bir yaşam alanınızdan alıyor ve her yere taşıyoruz. Bu süreçte teknolojinin sunduğu ürünlerden biri olan asansör sistemini kullanıyoruz. Eviniz veya ofisiniz eşyalarınızı çok yüksek bir katta taşıyabilir. Eşyalarınızı yerde kırılmadan veya çizilmeden taşımamız fark etmez.