SAMSUN (AA) - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Samsun Şubesi üyeleri, Diyarbakır'ın Silvan ve Şırnak'ın Silopi ilçelerinde görev yapan güvenlik güçlerine, giyecek ve öğrencilerin yazdığı mektupları gönderdi.

EMŞAV Samsun Şubesi öncülüğünde şehit aileleri ve gaziler, üzerinde "Özel Harekat Polis" yazan 120 tişört ve 700 çift çorap hazırladı. Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de Silvan ve Silopi'deki güvenlik güçlerine duygularını dile getiren mektuplar yazdı.

EMŞAV Samsun Şubesinde düzenlenen törende, Samsun Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerine giyecekler ve mektupların bulunduğu paketler teslim edildi.

Şube Başkanı Bilal Erim, yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin ve gazilerin katkısıyla özel harekat polislerine 120 tişört ve 700 çift çorap göndereceklerini söyledi.

Organizasyonu şehit aileleri, gaziler, asker ve polis birlikte yaptıklarını belirten Erim, yarın da hazırladıkları yiyecekleri güvenlik güçlerine göndereceklerini ifade etti.

Erim, güvenlik güçlerine şöyle seslendi:

"Vatan uğruna yaptıklarınızın değeri biçilemez. Gece gündüz oralarda zorluklar içinde görev yaptığınızı biliyoruz. Allah kolaylık versin. Sevgili kardeşlerimiz bizler sizlere Samsun'dan hediye gönderiyoruz. Bu hediyelerimiz sizlere Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı, Türkiye Harp Malulü, Dul, Şehit, Yetimleri Derneği üyeleri, polis, asker, şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olarak gönderiyoruz. Dualarımız sizinle olsun, yiğit adamlar."