ORDU (AA) - Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Ünye ve İkizce ilçelerinde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerini, Vali Konağı'nda ağırladı.

Şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan 30 kişilik bir grubu Vali Konağı’nda misafir eden Yavuz, ailelerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Selda Yavuz, yaptığı açıklamada, şehit, gazi ve engelli ailelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Altınordu ilçemizde yaşayan şehit ve gazi ailelerimizi Vali Konağı'nda ağırladık. Bugünden itibaren de ilçelerimize başladık ve Ünye ile ikizce ilçelerimizde ikamet eden şehit, gazi ve engelli ailelerimizden bir grubu misafir ettik. Diğer ilçelerde de devam edecek. Burası Vali Konağı değil, milletin konağı." dedi.

Yavuz, şöyle konuştu:

"Yanımızda olan vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın, kurum müdürlerimizin ve valilik birim müdürlerimizin eşlerine ve gönül veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin emeğine ve gönlüne sağlık. Bir başarımız varsa bu ekip başarısı, bu grup başarısıdır. Ailelerimiz şeref konağımızı, bir kez daha aydınlattılar. Hepsinin ayaklarına, emeklerine sağlık. Her daim burası sizin eviniz, burası sizin kapınız. Her ne olursa olsun biz hazırız çünkü hepimiz insanız."

Vali Konağı'na ilk defa geldiklerini ve davet edilmekten çok mutlu olduklarını dile getiren aileler ise "Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi bizlere her zaman her şekilde bizimle ilgileniyorlar. Unutulmadığımızı ve değer verildiğimizi bize hissettiriyorlar. Hatırlanmak, davet edilmek ve unutulmamak çok güzel. Teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandı.