SAMSUN (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin için memleketi Havza'da mevlit okutuldu.

Demiryurt Mahallesi Camisi'nde öğle namazı öncesinde Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Havza Belediyesi işbirliğinde düzenlenen mevlide şehidin ailesinin yanı sıra Vali Osman Kaymak, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır ile vatandaşlar katıldı.

Mevlidin sonunda, şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin ile tüm şehitler için İlçe Müftüsü İlyas Akyazı tarafından dua edildi.

Mevlidin ardından Vali Kaymak Yılmaz, şehidin annesi, eşi ve kardeşlerini evlerinde ziyaret ederek, yeniden taziye dileklerini iletti.

Vali Kaymak bir süre şehidin altı aylık kızı Reyhan Öykü’yü kucağına alarak sevdi.

Şehit Şahin'e Allah'tan rahmet dileyen Kaymak, "Biliyoruz ki o şimdi yerinde rahat. Şehitler seçilmiş insanlardır ve şehitlik herkese nasip olmaz. Allah sizlere uzun ömürler versin. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız." dedi.